Vesna Dedić u „Među nama“: Sada svi mogu da mi pozavide

Emisije 04. maj. 202121:43
Podeli:
Medju nama
Vesna Dedić Foto:Nova S

Voditeljka Vesna Dedić uključila se onlajn putem sa Crnogorskog primorja u emisiju "Među nama" koju vodi Maja Nikolić radnim danima na TV Nova S.

„Evo mene na terasi hotela. Lepše je svetlo da ovako pada, ali ja ću rizikovati da gledaoci pomisle da nisam lepa i ići u kontru samo da bi ste vi videli ovaj fantastični pogled koji je svima koji su bili na Pržnu vrlo poznat. Znam da mi sada svi zavide“, našalila se voditeljka u svom maniru i nastavila:

PROČITAJTE JOŠ

„Lepo je, kao nikad je lepo. Većina nas je Vaskrs provela na razne načine: sa porodicom, u rodnom selu, u rodnom gradu, po vikendicama, po inostranstvu… Prošle godine smo Vaskrs proveli u izolaciji. Sećam se da sam bila u nekoj kućici na Zlatiboru zatvorena , bio je policijski čas. Pisala sam roman „Ne dam te“ i znam koliko mi je bilo teško kada posle 20 sati ne mogu da izađem iz kuće. Ovaj Vaskrs je takođe u vreme pandemije i svima nam je i dalje teško. Još su nam sveže rane izolacije, a naročito onima koji su izgubili svoje najdraže. Sačuvali smo nekako tu radost i potrebu da se radujemo Vaskrsu.

Ceo intervju sa Vesnom Dedić pogledajte u video prilogu na početku teksta.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar