Podeli
Foto printscreen NOVAS

Gde je granica dozvoljenog u glumi i kako se radi na oslobođanju i spremnosti mladog čoveka da uroni u različite karaktere, kao i kad metodi profesora prestaju da budu profesionalni, u emisiji “Probudi se” govorio je glumac i profsor na FDU Dragan Petrović Pele.

“Mislio sam da će da popusti taj neprijatan osećaj, koji ne ne znam kojim rečima bih opisao. Način na koji sam saznao za sve ovo je bio kao ‘grom iz vedra neba’. U subotu, relativno kasno uveče, javile su se dve moje studentkinje, jedna je Iva Ilinčić, a za drugu ne mogu da kažem koja je, jer ona nije javno istupila, ali je podnela krivičnu prijavu protiv Aleksića. One su me to noći kontaktirale i rekle da žele nešto da mi kažu da ne bih to saznao iz medija. Naravno, osetio sam da nije u pitanju neka dobra vest i ja sam insistirao da mi kažu preko telefona… I onda su mi one kroz suze rekle o čemu se radi. Onda smo se našli sutradan i ja sam iz prve ruke čuo neverovatne stvari koje je neprijatno slušati i još neprijatnije doživeti”, objašnjava Petrović.

Pročitajte još...

Na pitanje voditeljke kako je moguće da se nije znalo za Aleksićeve metode i kako je moguće da ljudi iz profesije nisu bili upućeni u Aleksićeve metode, Petrović je naveo da njemu nije bilo ni na kraj pameti šta se dešava.

“Ja nisam znao. Možda ja nisam čovek koji se dovoljno informiše, ja izbegavam te priče ‘rekla’, ‘kazala’. Znalo se da je čovek strog, da ima, za moj ukus, radikalnije metode. Ta škola nije bila deo mog interesovanja. Moj odnos prema tim školicama je vrlo negativan, jer nema kontrole ko radi sa tom decom. Dok se to ne sistematizuje, biće još gore, ko zna šta će još da se pojavi “, naveo je on.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar