Boško Obradović, emisija Među nama, Medju nama
Boško Obradović Foto: Nova S

Lider pokreta Dveri Boško Obradović rekao je u emisiji "Među nama" na TV Nova S da bi vlast do kraja jula trebalo da sazove završni sastanak Radne grupe vlasti i opozicije bez posredovanja evroparlamentaraca i da odgovori na sve zahteve koje im je opozicija u tom koloseku dijaloga ispostavila.

„Imali smo dosta sastanaka. Vlast je stavila na sto sve što su naše zamerke. Sa druge strane, prvi put smo kao goste imali predstavnike medija. Najpre, predstavnike RTS i RTV, a onda prošle nedelje predstavnike TV Prva i B92, a danas i predstavnike televizije Hepi i Večernjih novosti i Politike. Oni su preuzeli neku vrstu obaveze da nam u nastupajućem periodu dostave svoje predloge kako oni vide neku novu programsku šemu od 1. septembra koja bi imala ravnopravniji tretman opozicije nego do sada“, rekao je Obradović.

On je naveo da su RTS i RTV dostavile svoje planove.

„Mi nismo bili zadovoljni tim prvim njihovim dopisima i planovima programa od jeseni. Tražili smo dodatna preciziranja određenih koncepata starih emisija, uvođenja novih emisija i očekujemo sada njihov novi plan i planove ostalih televizija sa nacionalnom frekvencijom i dnevnih novina. To znači da je to naš ključni zahtev da mi već od 1. septembra u praksi imamo primenjenu novu medijsku situaciju u kojoj će opozicija, kritika vlasti, drugačije mišljenju… biti normalna i prirodna stvar u našim medijima“, rekao je Obradović.

O čemu je još govorio Boško Obradović pogledajte u video prilogu:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Svi komentari (3)