Milena Radulović: Sloboda i nepravda ne idu nikako zajedno

Emisije 25. sep. 202100:35 > 00:40
Podeli:
Milena Radulović, gost, emisija Pregled dana Newsmax Adria
Milena Radulović Foto: Newsmax Adria

Nagradu "Osvajanje slobode" koju je 21. put tradicionalno dodelila Fondacija “Maja Maršićević Tasić“ dobila je glumica Milena Radulović.

Milena Radulović je hrabro, požrtvovano i predano povela pobunu za integritet žena i odlučila da rizikuje sve. Ustala je hrabro da se izbori sa zlom o kojem društvo ćuti.

PROČITAJTE JOŠ

To je samo deo obrazloženja predsednice žirija Vesne Rakić Vodinelić prilikom dodele nagrade „Osvajanje slobode“ Mileni Radulović. Ova nagrada se dodeljuje 21. put ženama koje su se u svom dosadašnjem životu i radu pokazale kao pravi borci za slobodu , a Milena Radulović je najmlađa dobitnica nagrade do sada, pa je tim povodom bila gošća „Pregleda dana“ NewsMax Adria na TV Nova S.

„Sloboda se osvaja borbom, nema slobode bez borbe. Pre svega, sa sobom, a onda kada je osvojiš na neki barem počnes da je vodiš i sa svetom jer si dovoljno hrabar da više ne ćutiš i ne trpiš kada se drugima nešto događa. I, pošto si u skladu sa sobom, sa svojim mislima i stavovima, možeš u skladu sa njima slobodno i da delaš. Sloboda i nepravda ne idu nikako zajedno“, rekla je, između ostalog glumica.

Celo gostovanje Milene Radulović pogledajte u video prilogu na početku teksta.

BONUS VIDEO: Milena Vesić o predstavi „Široka zemlja“

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar