O ukusima, bar kada je reč o zaljubljivanju, ne treba raspravljati. Ali evo ukusa koje ne treba zaobići. Ajvar, rakija, vino: ukusi su u kojima uživamo, ali ne očekujemo da ih osetimo u sladoledu.

Za one koji nisu „robovi“ tradicionalnih ukusa – u Beogradu postoje baš ovakvi „avangardni“ sladoledi koji promovišu tradicionalne arome Srbije.

U takvoj unikatnoj poslasticarnici u Zemunu je jutros bila Emilija Gojković, reporterka jutarnjeg programa „Probudi se“.

Kako je došao na ideju da od ovih tradicionalnih ukusa napravi ledene poslastice za TV Nova pojašnjva Veroljub Sobić, sladoledžija.

Prilog pogledajte na početku ove vesti.

PROČITAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO – Svetski dan sladoleda se slavi u prestonici: Veganska ledena poslastica stigla u Beograd

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar