Drčelić: SNS na dnevnom nivou gazi institucije, Srbija zaslužuje bolju vlast

Emisije 28. mar 202212:03
Podeli:

Glavni i odgovornik novina "Nova" Stojan Drčelić rekao je da Srpska napredna stranka na dnevnom nivou gazi institucije, a da Srbija zaslužuje bolju vlast.

Drčelić je u emisiji „Probudi se“ na Nova S televiziji govorio između ostalog i o dodatku današnjih novina „Nova“ pod nazivom „Neka dela govore“, koji se bavi svim onim što je obeležilo ovu vlast u prethodnih 10 godina.

„Vučić često ponavlja slogan neka dela govore, pa smo mi krenuli za njima. Na 32 strane smo sakupili sve ono što su afere, zloupotrebe, marifetluci, agresija – sve ono što je obeležilo njegovu vladavinu u prethodnih 10 godina. Teško je bilo napraviti izbor, jer se na dnevnom nivou fabrikuju nove afere. Ovo je enciklopedija najvećih laži, a na medijima je da podsete građane“, rekao je Drčelić i naglasio da Srbija zaslužuje bolju vlast.

„Treba podsetiti ljude da je Vučić obećao izvoz od milion svinja iz Srbije zajedno sa Tenisom, koji nikada nije došao. Mi i danas imamo situaciju da ljudi koji su poginuli u onom helikopteru, da vojska ne da ni da se održi turnir u malom fudbalu u znak pomena na te ljude. Treba podsetiti da je Stanika Gligorijević poginula pod nejasnim okolnostima, da nedostaju dva minuta snimka sa rampe…“, istakao je Drčelić.

Celo gostovanje Stojana Drčelića pogledajte u video prilogu:

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar