Balkanskom ulicom: Gost Ceca Bojković – 33. epizoda

Emisije 31. mar. 202109:13
Podeli:
Svetlana Bojković Foto: Ivan Dinić/Nova.rs

Gost emisije "Balkanskom ulicom", autorke i voditeljke Vesne Dedić, bila je glumica Svetlana Ceca Bojković. Na samom početku emisije voditeljka je istakla da je napisala čak 8 verzija generalne najave emisije, međutim nijedna nije bila dovoljno dobra, te je ova emisija počela bez generalne najave.

„Volim da gledam neke stare serije  i filmove i da se sećam i prizivam ponovo svoje stare kolege, koje nažalost sve više i više nema među nama“, rekla je na samom početku razgovora.

POGLEDAJTE PRETHODNE EPIZODE

„Moja generacija svi računaju život iz dva dela. Jedna je bio dok je bila Jugoslavija, a drugi je posle toga. Taj drugi koji traje evo već trideset godina je mnogo lošiji. U tom prvom delu, gde je ustvari bivala mladost moje generacije, mi smo živeli bezbrižno, osećali smo sigurnost i nismo bili ovim groznim stvarima kojima smo danas opterećni, bombardovanje….“, kaže glumica.

Iako važi za jednu damu, glumica je priznala da privatno voli da psuje: “ Ja volim da psuje. Čula sam od baš pobrazovanog sveta da aristokratija u Engleskoj baš voli da psuje“, rekla je Ceca kroz smeh.

U proteklih nekoliko epizoda kultne emisije “Balkanskom ulicom” samo neki od gostiju bili su Minja Miletić, Nebojša Milovanović, Miodrag Radonjić, Milena Vasić, Saša Matić, Aco Pejović, Milica Todorović, Džejla Ramović i mnogi drugi.

Emisija “Balkanskom ulicom”, emituje se svakog utorka od 22 sata na televiziji Nova S.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar