Zašto je dečije autosedište važno: Put nikada nije bio bezbedniji i zabavniji

Podeli:
Foto: Shutterstock

Da li ste planirali odlazak na odmor za Novu godinu, putovanje kod bake i deke ili konačno zimovanje sa porodicom.

Ali uvek se tu isrpeči problem jer niste nabavili autosedište za decu. Pravo je vreme da ove godine ne bude tako! Shoppster nudi rešenje u okviru Black Friday akcije. U rubrici Dečija, beby oprema pronaći ćete ono što vam je neophodno.

Uživanje vašeg deteta u putu će biti višestruko uz autosedište Mercury čuvenog brenda Lorelli Bertoni. Pitanje bezbednosti je uvek najbitnije u vožnji, a u ovom sedištu ne samo da ćete biti potpuno mirni da će dete biti savršeno sigurno, već će sa nestprljenjem čekati sledeći put da sedne u svoje sedište.

Sigurnosni pojasevi imaju pet tačaka i savršeno čuvaju bebu od svake (ne)predviđene situacije. U sedištu postoji čitav niz mekanih jastuka koji drže dete u pravilnom položaju, a ujedno je štite sa svih strana. Ono što razlikuje ovo sedište od ostalih je odlična bočna zaštita.

Sedište Mercury Lorelli Bertoni je pomirilo prioritete roditelja i deteta, jer je ostvarena savršena bezbednost bez gubitka na udobnosti i mogućnosti da se sedište prilagođava tokom putovanja.

Sedište može da se koristi u jednoj od tri različitih pozicija. Dakle, čak i ukoliko se vašem mališanu prispava ne mora da mu bude neudobno, samo jednim pokretom rukom će dobiti dovoljno prostora da se odmori.

Ovo je prava dugoročna investicija jer će vaše dete moći godinama da se vozi u njemu. Sedište podržava težinu do 36 kilograma, a da bi sve bilo utoliko lakše navlaka se može jednostavno skinuti i oprati u mašini za veš na 30 stepeni.

Tokom Black Friday akcijskih cena na Shoppster.rs na ovom sedištu možete uštedeti čak 3.600 rsd.

Čitavo sedište je prilagođeno tako da prati uzrast deteta, pa se u svakom slučaju može prilagoditi. Pojaseve ćete moći da podešavate po visini kako bi vaš mališan bio potpuno bezbedan, a moguće je podesiti i naslon glave.

To znači da deca mogu da menjaju sedišta u automobilu, a da vi bez problema možete da im to omogućite i da ni u jednom momentu ne brinete za njihovu bezbedednost.

Čuveni italijanski brend ne samo da je napravio sedište vrhunskog kvaliteta po najvišim evropskim standardima, već je spremio gotovo intuitivno montiranje sedišta.

Nikada nije bilo lakše postaviti sedište u automobil, pa ćete to moći da uradite brzo i efikasno bez da se nervirate minutima da li je svaki pojedinačni deo prikačen na dobar način.

Ovo sedište je univerzalno i možete ga koristiti na bilo kom modelu automobila, a ne postoji dete koje neće se neće smejati u njemu jer će po prvi put u ovom sedištu biti na istoj visini kao mama i tata.

Jedinstveno iskustvo će učiniti da će deca od vas tražiti da ponovo sednu u svoje sedište i putuju satima ka nekoj destinaciji.

Planiranje putovanja može da počne, a gradska vožnja nikada nije bilo udobnija.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

Komentari

Vaš komentar