Šta su Roll up bubnjevi i klavijature? Rok zvezde se stvaraju od malih nogu

Black Friday 23. nov. 202114:02
Podeli:
Foto: Shutterstock

Da su deca ukras sveta Ljubivoje Ršumović je davno napisao, a zadatak, nas odraslih, jeste da njihov svet napravimo magičnim. Na najbolji način ćemo razumeti njihov um i otvoreno srce ukoliko im pružimo ljubav i slobodu da izraze svoja osećanja i kreativnost. Postoji mnoštvo načina da se kod mališana razviju talenti, ali među onim prvim koje treba otkriti je muzikalnost.

Za veliki broj stručnjaka, uticaj muzike na razvoj dece bio je povod za najrazličitija istraživanja. Rezultati do kojih su naučnici dolazili, nedvosmileno su pokazali da je muzika od enormnog značaja za pravilan razvoj deteta. Još od najranijih meseci, bebe pokazuju interesovanje za muziku, a ta ljubav s vremenom samo raste.

I pored činjenice da tonovi bude zadovoljstvo, njihova uloga se tu ne završava, šta više! Moć muzike je toliko impozantan da se dovodi u direktnu relaciju sa razvojem mozga, organizacionih osobina i celokupnog nervnog sistema. Dokazano je da slušajući muziku od najranijeg doba, klinci stiču osobine lakšeg pamćenja i boljeg usvajanja informacija.

Od prepoznavanja samoglasnika i deljenja reči na slogove, pa sve do složenih jezičkih struktura, slušanje muzike se pokazalo kao sjajan saveznik. Čak se i matematika lakše usvaja s obzirom da kad se deca uče ritmu, ona simultano uče proporciju i razlomke. Neuromuzikolozi su došli i do otkrića da muzika povoljno utiče na vremensko-prostornu inteligenciju koja je presudna za učenje prirodnih nauka.

Ipak, ono što nadmašuje edukativnu ulogu muzike je podsticaj koju ona ostvaruje na emotivni razvoj. Jedna od najvažnijih socijalnih veština, empatija, može biti izuzetno podstaknuta raznovrsnim muzičkim aktivnostima. Stidljivost i manjak samopouzdanja se uspešno prevazilaze uz muziku. Čak i mališani koji teže uspostavljaju komunikaciju sa vršnjacima i imaju strahove od društvene interakcije, mogu osetiti mnoštvo benefita od slušanja, ali i stvaranja muzike.

Osluškujući želje svojih kupaca, a u susret praznicima, Shoppster je u okviru specijalne Black Friday akcije snizio cene na omiljene dečje instrumente. Vrhunski Shoppster Roll Up bubanj i klavijature za male (i mlade) muzičare su na popustu od čak 41%. Najbolje od svega je što smo ubeđeni da ćete i vi jednako uživati jer je to prava zabava za celu porodicu.

Shoppster Roll Up klavijature se lako postavljaju gde god da se nalazite! Poseduju 49 dirki za sviranje, ali i tastere za puštanje demo snimaka pesmica, ritmova i žanrova. U pakovanju stižu sa strujnim adapterom, ali postoji mogućnost i napajanja preko baterija što je idealno za provode u prirodi. Ovakva prilika se ne propušta jer ih možete kupiti po posebnoj ceni od svega 2,699 dinara.

Shoppster Roll up bubanj je idealan kako za male muzičare, tako i za odrasle koji bi da testiraju svoj talenat. Bubanj je lagan, prenosiv i opremeljen realnim zvukovima koji se aktiviraju udarcem palice po određenoj ploči. Najbolje od svega je što ga možete priključiti na računar ili audio uređaje kako biste svirali preko već postojećih pesama. Klinci će imati priliku da na jednom setu nauče sve vrste bubnjeva i perkusija, ali i da nauče razliku između različitih ritmova. Ulepšajte celoj porodici praznike i kupite ovaj udarački instrument po specijalnoj ceni od 4.499 dinara!

Samo negujući dečji karakter i poštujući njihovu prirodu možemo svedočiti njihovim uspesima. Omogućite svojim najdražim malcima da budu najbolja verzija sebe. Neka njihovo sazrevanje bude i plod vašeg posvećivanja.

Komentari

Vaš komentar