Ručak za 15 minuta: Blender koji otapa, podgreva i sprema hranu umesto vas

Black Friday 23. nov. 202114:04
Podeli:
Foto: Shutterstock

Dojadilo vam je da previše vremena provodite u kuhinji? I da simultano radite više različitih poslova prilikom pripreme obroka? Ne brinite, sve je rešivo ako pronađete pravog saveznika u kuhinji.

Sada je to nikad lakše – jer online prodavnica Shoppster ima fenomenalnu Black Friday akciju. U kategoriji Mali kućni aparati sigurno ćete pronaći pravo rešenje koje će vam značajno olakšati stvar.

Recite zbogom nepotrebnom i neodgovornom bacanju hrane, otpanju zamrznutog voća i povrća i kuvanju zbog kojeg cela kuhinja postane jedan veliki nered. Tu je multifukcionalni Avent blender 4u1 koji secka, otapa, podgreva, kuva i hranu umesto vas, i to rekordnom brzinom – vaš ručak sada može biti gotov za samo petnaest minuta.

Kombinovani aparat za kuvanje, miksovanje, otapanje i podgrevanje hrane omogućava vam pripremu obroka na jednostavan način zbog kojeg ćete shvatiti da su sati provedeni za šporetom i ringlom stvar prošlosti.

On omogućava da hranu skuvate na pari, a zatim da jednostavno okrenete posudu kako biste izmiksali sadržinu i imali gotov obrok. U slučaju da vam treba otapanje i podgrevanje bez problema ćete vratiti posudu u prvobitni položaj za kuvanje i u samo par poteza rukom spremićete idealan ručak za vas, ili za celu porodicu i prijatelje.

Zahvaljujući njemu nema nereda u kuhinji, ali ni nepotrebnog bacanja i odlaganja hrane. Pored svoje efikasnosti i brzine, lako je prenosiv i poseduje kompaktan dizajn za lagano odlaganje.

Njegove dimenzije su oko 22 centimetara u širini i oko 44 centimetara u visini. Težak je samo 2,5 kilograma, a u pakovanju se dobija lopatica i posuda za spremanje hrane.

Blender je idealan za mame porodilje ili majke sa malom decom, a koje takođe mogu isprobati Avent Natural električnu pumpicu za izmlazanje.

Ova pumpica savršeno prijanja uz bradavice, usisva ih i stimuliše, a potom se nežno prilagođava veličini i obliku bradavica. Uz sve to, ovaj aparat i održava optimalan protok mleka koristeći tehnologiju za prirodnu brzinu i protok mleka.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar