Odabir adekvatnog alata učiniće da postanete “Sam svoj majstor”

Podeli:
Foto: Shutterstock

Jedna od stvari koje večno pokreću ljude je potreba za stvaranjem. Ne postoji ništa prirodnije nego težnja da se sopstveni dom prilagodi onako kako ste oduvek želeli.

U 2021. godini nakon brojnih izazova sa kojima smo se susreli provodimo mnogo vremena kod kuće, a to je navelo mnoge da pomisle da je pravi trenutak da stvore svoj kutak iz snova.

Nikada nije bilo jednostavnije pronaći video zapise „Sam svoj majstor“ i „Kako napraviti“, pa su mnogi odlučili da testiraju svoje zanatske veštine. Ipak, u tom procesu se pojavio problem alata.

Tačnije, postojao je dok niste saznali da Shoppster koji u okviru Black Friday akcije nudi sjajna rešenja. U rubrici Alati i oprema pronaći ćete više od 600 stotina različitih alata kojima možete da uradite sve.

Ukoliko je došao trenutak da se proširi ormar ili naprave dodatne fioke, ukoliko želite da ispod kreveta napravite klizne pregrade za izvlačenje ili da zauvek izmenite dnevnu sobu pravi alat se nalazi na klik od vas.

Da li ste nekada želeli da napravite sto beskonačnosti, savršenu optičku iluziju koja će ostaviti mnoge bez teksta?Ovaj sto izgleda kao da nema kraja, a može da bude u obliku kocke sa svim takvim stranama ili da samo površina bude takva.

Za to su vam neophodni merni instrumenti poput laserskog metra koji možete naći ovde, kako bi savršeno odredili dimenzije.

Zatim treba uzeti ručnu kružnu testeru koja ima dodatnu zaštitu za sve početnike kako bi ste napravili pravi rez na svom stolu tako da ostane netaknuto dno. Nakon reza nekih 10 centimetara od samih ivica stola treba napraviti drveni okvir koji je za nijansu manji od dimenzija izreza na vašem stolu. Valjcima prefarbajte okvir u crnu boju, a ispod njega stavite staklo sa solarnom folijom. Kada ste to završili i iskoristili potrebne alate, ostalo vam je još da postavite led trake duž čitavog okvira, a onda da to poklopite staklom.

Shoppster vam nudi mogućnost da upoznate svoju kreativnu stranu kroz čitav niz alata koji vam je na raspolaganju po cenama kakve nećete naći nigde.

Ukoliko se odlučite da ovaj sto stavite u svoje dvorište biće neophodno i njega potpuno urediti. Na Shoppsteru možete pronaći sve baštenske alate kako bi vaša optička iluzija postala pravi hit.

Od najmanjih makaza za orezivanje stabiljka u dvorištu, sve do luksuznih kosilica koje se koriste na velikim imanjima širom sveta, uverićete se, sve se nalazi na jednom mestu.

Komentari

Vaš komentar