Foto:Shutterstock

Osećaj glatke i mekane kože za mene je nešto najlepše na svetu. Kada nam koža izgleda savršeno, odmah dobijemo samopouzdanje i onaj poletni osećaj koji nas prati gde god da krenemo. Ipak, put do toga je uvek bio mukotrpan.

Ne zna se šta je gore – faza brijanja ili faza depilacije. Kod brijanja dlake izrastu preko noći, a da ne pričamo o neizbežnom urastanju i iritaciji. Depilacija je jako bolna – bilo da se radi u salonu ili u kućnim uslovima. Zakazivanje termina, čekanje da dlake dovoljno porastu, cimanje… Zato su od velike pomoć uvek bili Aparati za negu lica i tela uvek od značajne pomoći. Sve gore navedeno otišlo je u zaborav kad sam otkrila najčuvaniju bjuti tajnu za savršeno glatku kožu u svakom trenutku – Silkn Aparat za uklanjanje dlaka Jewel Luxx.

Ako želite da uštedite novac za salone, brijače, pene i slične stvari, ovaj elegantni aparat je najbolja investicija. Silkn je ispunjenje svih snova i rešenje svih briga: jer u kućnim uslovima, brzo, lako i bezbolno uklanja dlačice na duži vremenski period.

Silkn aparat za uklanjanje dlačica se potpuno prilagođava vašem tenu. Brzo ga je isprobala moja prijateljica koja je izrazito bleda sa “jakim” dlakama – bila je oduševljena. Jednako dobro radi za nju kao i za mene, koja imam nešto tamniji ten.

Lako se koristi, a uklanja dlake pomoću – svetlosti! Dakle, nema nikakvog bola. Koža treba da bude suva i obrijana – ali to će biti poslednji put da koristite brijač. Silkn aparat sam prepoznaje boju vašeg tena, onda birate jedan od pet nivoa jačin i tretirate deo tela koji želite. A radi za bukvalno sve – od bikini zone do lica!

Nakon korišćenja, jednostavno ga očistite i odložite u veoma šik pakovanje. Baš taj čvrsti neseser je jako praktičan za putovanja. Kada dođe leto, bićete zahvalni samoj sebi što posedujete Silkn aparat. Zapravo sme da se koristi pre i posle sunčanja na najmanjem nivou, bez ikakvih štetnih posledica po kožu – pa je super i za letovanje.

Oduševljena rezultatima, pitala sam se kako ovo čudo zapravo radi. Silkn aparat koristi HPL tehnologiju – što je skraćeno od Home Pulse Technology. U pitanju je sigurnija verzija izvedena iz IPL tehnologije koja se koristi u salonima (znate one bolne epilacije). Za razliku od IPL-a u salonima, koji koristi visok nivo energije da očisti vašu kožu od neželjenih dlačica, HPL tehnologija koristi svetlosne impulse niske energije kako bi pružila jednako efikasne prednosti uklanjanja dlačica.

Najbolja stvar kod Silkn aparata je što je u toku sjajna akcija na Shoppsteru – pa je ovaj moćan bjuti uređaj sve do 28. novembra na odličnom sniženju. Umesto pune cene od 20.590 dinara, sada ga možete kupiti za 14.999 dinara.

Ja se nisam pokajala što sam sebe častila ovakvim uređajem. Skinula sam ogroman teret s vrata i uložila u buduće bezbrižne dane. Silkn je napravljen da traje i da ga vaša koža obožava – zato nemojte propustiti da ga ugrabite na sniženju na Shopsteru!

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar