Idealni laptop za svakog studenta, a nikada nije bio jeftiniji 

Black Friday 22. nov. 202113:48
Podeli:
Foto:Shutterstock

Ukoliko je vaše dete upravo prvi put otputovalo od kuće i počelo da studira bez jedne stvari sigurno neće moći - bez laptopa. Upravo zbog toga je pravi trenutak da iskoristite ponudu koja je pred vama jer uslovi nikada nisu bili bolji.

U godini koja je priredila mnoge izazove modernom životu, internet je odigrao vitalnu ulogu u očuvanju uobičajenih navika. Ipak, sve obrazovne institucije su se pobrinule da neki segmenti nastave ostanu onlajn, pa se lekcije mogu iznova slušati.

Srednjoškolci su morali da se snalaze u komplikovanom sistemu rada od kuće, onlajn časova, a da se ujedno i pripremaju za fakultet. Ipak, u trenutku kada su napustili kuću i došli na studije pokazalo se da se bez laptopa ne može.

Pristup arhivama, nastavi, društvenim mrežama zbog prijatelja, ali i fakultetskih grupa sada se podrazumeva u životu svakog studenta bas koliko i menza, kolokvijum ili ispiti.

Shoppster se pobrinuo da oduševi vaše dete, ali i vaš novčanik. Zato što je u rubrici “Sve za ljubitelje tehnike” u okviru Black Friday akcije odlična ponuda laptop računara.

Laptop 14-DQ0002 čuvenog brenda HP idealan je za transport, savršeno staje u bilo koji ranac sa dijagonalom od 14 inča, a istovremeno ima karakteristike većih računara.

Posebno je prilagođen onima koji često putuju, a potreban im je laptop koji mogu lako da odlože. Teži manje od dva kilograma (standardna verzija 1,46 kilograma) i teško i da ćete ga osetiti u rancu.

Ukoliko vaše dete bude želelo da gleda filmove, završava obaveze u vezi sa nastavom, a da ujedno ima bateriju koja će držati dovoljno dugo kada se nalazi u putu – ovaj laptop će mu sve to omogućiti.

Intelov procesor i SSD će vas ostaviti bez teksta jer paljenje laptopa i izvršavanje komandi nikada nije bilo tako brzo na običnom desktop kompjuteru. Pravi iskorak u novo doba vidi se i na polju dizajna koji je pravi futuristički, ali i elegantnih linija, pa ne ostavlja nikoga ravnodušnim.

Ugrađeni mikrofon i kamera znači da se može koristiti i za svaki vid nastave ili drugih poziva koji su sve češći u poslednje dve godine.

Na laptopu je instaliran licenciran Windows 10, po mnogim ocenama najkomoletniji operativni sistem ikada objavljen, pa je rukovanje ovim laptopom gotovo intuitivno. Ne morate biti stručnjak da već nakon nekoliko minuta uživate u mnogim prednostima ovog sistema.

Da sve bude utoliko bolje pobrinuo se Shoppster koji je za Crni petak odredio jedinstvenu cenu. Ovaj laptop je snižen za čak 17 hiljada dinara! Možda će ovo biti i najbolje uloženih 26,999 dinara ove godine.

Ova ponuda traje do 28. novembra i ne želite da je propustite. Uostalom, možda je već vreme spremiti i idealan novogodišnji poklon? Kakav god povod bio, bez ikakve dileme – laptop je vredna insvestiticija koja je upravo postala i povoljna zahvaljujući Shoppster akciji.

 

Komentari

Vaš komentar