Kako probuditi sva čula – Sve počinje od šoljice kafe

Black Friday 22. nov. 202113:47
Podeli:
Foto:Shutterstock

Kafa je deo svakodnevice, ali je njena uloga u našim životima beskompromisna. To nije samo piće, to je način na koji započinjemo dan i rutina koja nikada ne dosadi. Iako se pije širom sveta, čini se da ljudi sa našeg podneblja posebno uživaju u šoljici dobre kafe. I nisu samo aroma i taj prepoznatljiv miris koji nas hipnotiše razlozi zbog kojih treba da se prepustimo ispijanju kafe…

Uprkos pogrešnim uverenjima, naučno je dokazano da je dnevna konzumacija kafe u umerenim količinama izuzetno blagotvorna po zdravlje. Kvalitetna šoljica čudesnog napitka, dovoljna je da stimuliše rad centralnog nervnog sistema, pomogne koncentraciji i povećanju osećaja budnosti.

Osim toga, brojne studije su dokazale da kofein ubrzava metabolizam i pomaže podizanju praga na umor i bol. Zato aparati za kafu mogu da budu vaš pouzdan saveznik u obavljanju omiljene dnevne rutine.

Pa zašto onda ne bismo iskoristili maksimum kada su nam tako dobro poznati benefiti omiljenog napitka?

Obradujte sebe i one sa kojima ga najrađe ispijate jer su čuveni Delonghi aparati za kafu deo specijalne Shoppster Black Friday akcije! Italijanski brend je jedan od lidera i inovatara na tržištu još od 1974. godine i od tada je sinonim za sigurnost. Svaki njihov aparat je osmišljen sa namerom za poboljšanjem udobnosti i kvaliteta svakodnevnog života.

Odlikuje ih jednostavna upotreba koja pokreće izuzetno snažne performanse zbog čega uživaju posebno poverenje u domaćinstvima širom sveta. Na prvi pogled će vas očarati prepoznatljiv Delonghi dizajn aparata za kafu. Elegantna linija i inovativna kombinacija boja i materijala će se lako uklopiti u vašu kuhinju i ukrasti sve poglede.

Italijani ništa ne prepuštaju slučaju već vole da suptilno ostanu zapaženi, a baš takav pečat poseduje i ovaj brend. U zavisnosti od slobodnog prostora, možete se opredeliti za veći ili manji model, a opcije variraju od 14,9 do 34 cm širine.

Jednom kada aparat priključite i odlučite se za omiljen način pripreme i vrstu kafe, otvoriće vam se potpuno novi svet. Bez imalo preterivanje, sve što ste verovali da znate o kafi, nestaće u trenutku. Za to će biti zaslužan autentičan predstavnik italijanskog duha koji će, inače svakodnevno, ispijanje kafe pretvoriti u jedinstveno iskustvo.

U par jednostavnih koraka, postaćete najbolji barista u gradu.

U okviru naše akcije našla su se četiri visokokvalitetna aparata za kafu koja su na vrtoglavim popustima od 32 do čak 41%. Bilo da vam je dovoljan jednostavan aparat za pripremu espresa ili volite svoju kafu sa mlekom, Delonghi je kreirao izbor za vas.

U ponudi ćete pronaći i opciju za istovremeno pripremanje dve kafe, a modeli vam nude i opciju upotrebe kapusla i tradicionalne, mlevene kafe. Ipak, ne zaboravite da jedino sa čim Delonghi brend ne pravi kompromise jeste kvalitet. Za koji god model se odlučili, bilo da ima jednostavne ili složenije funkcije, šoljica kafe će zasigurno imati izvanredan ukus! Za to je zaslužna velika snaga aparata koja ide i do 1450W.

Jutrom, ona je rutina, posle ručka je zadovoljstvo, uveče je pokretač za one tople razgovore koje započinjemo sa: „Kako si provela svoj dan?”. I koja god da vam je od tih šoljica omiljena, svaka mora imati isti, vrhunski ukus. Ne pravite kompromise, već negujte svoju ljubav prema kafi na isti način na koji Delonghi neguje tradiciju.

Komentari

Vaš komentar