Kako odabrati zimske gume – Ovde ćete biti ekspert i završiti sve u 2 klika

Black Friday 22. nov. 202113:48
Podeli:
Foto:Shutterstock

Obradujte vaš automobil - obradujte sebe. Došao je pravi trenutak da se prestane sa odlaganjem onoga što želite da unapredite na svom automobilu.

Više nema nikakvih izgovora jer je Shoppster spremio vrtoglav niz popusta na sve što vam je potrebno za automobil.

Od svake, pa i najmanje, sitnice koja vam padne napamet od auto moto opreme, ovde ćete moći da pronađete sve.

Ukoliko vam je potrebna zamena jedne sijalice, što je posebno važno u toku ovog perioda kada su magle širom Srbije svakodnevna pojava, a naši putevi nisu uvek savršeno osvetljeni potrebne modele možete naći na jednom mestu.

Na samo nekoliko klika od vas nalazi se sve što je neophodno vašem automobilu.

Izbor guma za vaš automobil gotovo nikada nije bio pregledniji. Sada na jednom mestu možete pronaći gotovo sve bitne proizvođače, možete kroz filter izabrati čije gume posebno želite. Detaljan opis specifikacije gume vam pomaže da se snađete u izboru koji ne može da vam ponudi nijedan vulkanizer.

Dobićete odgovor na sva pitanja o dimenzijama gume, indeksu brzine i nosivosti, otporu prilikom kotrljanja, buci, upravljivosti na mokrom. Sve ovo je tačno dokumentovano kako bi ste, ako ste laik ili novi vlasnik automobila, bez problema mogli da se snađete isprva u konfuznom svetu stalnih servisa, promena i održavanja.

Ukoliko se odlučite na kupovinu guma, imaćete besplatnu dostavu. Uz to je i prateća oprema za pneumatike na Black Friday akciji, pa ćete za samo 2.099 dinara moći da kupite lance za sneg, dok su ratkapne tek 499 dinara.

Shoppster vam je spremio sve čega možete da se setite, pa ovde čak možete da kupite i jedinstveni frižider za automobil od 24 litra. Ovo je sasvim dovoljno za bilo koje putovanje na koje se odlučite kolima jer možete biti uvereni da ćete imati hladno piće, ali i hranu koja se neće pokvariti.

Bilo da u svom automobilu imate pravu kožu ili neku od niza sintentičkih presvlaka sve za održavanje možete da pronađete na ovom mestu. Od maramica za čišćenje stakla, preko čistača klima i različitih specijalno stvorenih proizvoda zbog kog će vaš automobil zablistati kao kada ste prvi put seli u njega.

Ukoliko ste slučajno ogrebali automobil dok ste se isparkiravali iz uzanog prostora ili ste imali nesreću da to vas parkira neki manje vešt vozač promene na farbi automobila brzo možete da rešite. Specijalni sunđer i pasta za poliranje mogu da vas poštede popravke koja bi se odužila danima, a ujedno bi bila ogroman udarac za vaš novčanik.

U eri kada je gotovo sve nadohvat ruke, jedan klik ili dva, kada možete da saznate sve potrebne informacije brzo i upoznate se sa procesima postavljanja najbitnije je imati širok izbor sa pravim specifikacijama. Zbog toga je Shoppster pravi izbor u toku Black Friday manije.

Komentari

Vaš komentar