Budite fit tokom cele godine – sada nema izgovora

Black Friday 22. nov. 202113:47
Podeli:
Foto:Shutterstock

Motivacija je pokretač za svaku dobru odluku u životu, ali je uvek malo zafali. Čini se da svoju energiju ostavljamo na poslu i poklanjamo porodici i prijateljima, a za nas same - šta ostane. Upravo zbog manjka motivacije i energije imamo problem da se posvetimo svom izgledu i zdravlju na način na koji je to neophodno. Ipak, čini se da su teške godine za nama pokrenule izvesne promene…

Koronavirus i opšte stanje haosa u celom svetu, podigli su brigu o zdravlju na jedan viši nivo. Taj nivo ne uključuje nužno samo strah i strepnju, već i pojačan osećaj samosvesti. Počeli smo da vodimo više računa o svojoj ishrani i obaziriviji smo kada je unos vitamina i minerala u pitanju.

S tim u vezi, javila se i potreba za, barem umerenom, fizičkom aktivnošću koja nesumnjivo ima blagotvorno dejstvo za opštu dobrobit čoveka. Sport i rekreacija, su zapravo jedino ispravno rešenje.

Opšta preporuka stručnjaka je da se fizička aktivnost uvede barem tri puta nedeljno, a da se intenzitet razlikuje od fitnes nivoa vežbača. Ono što uvek predstavlja problem sa kojim ćete se i vi poistovetiti je hroničan manjak vremena. Može biti pravi izazov organizovati se i ubaciti nekoliko sati treninga nedeljno u već haotičan i gust raspored.

S obzirom da smo svesni da je preduslov za zdravlje i prevenciju bolesti redovna fizička aktivnost, vreme se mora izdvojiti…Vežbanje kod kuće je zapravo idealan izbor za sve, nezavisno od forme i vremena kojim raspolažete.

Prvenstveno, imate potpunu slobodu kada je raspored treninga u pitanju što u značajnoj meri rasterećuje vaš raspored. Takođe, štedite vreme putovanja do teretane koje u pojedinim slučajevima uopšte nije zanemarljivo. Za inidvidualce i ljude koji ne preferiraju treniranje sa drugim ljudima, vežbanje kod kuće ima poseban benefit.

Pa, odakle početi? Od kardio treninga, naravno! Bilo da je on samo segment vaše vežbalačke rutine ili on čini ceo trening, kardio je uvek neizostavan. Ukoliko ste rešeni da se ove zime ne prepustite samo gastronomskim čarima slava i praznika već i novim, zdravim navikama sa kojima ćete započeti 2022. godinu, Shoppster ima rešenje za vas.

U okviru specijalne Black Friday akcije, pronađite sprave za vežbanje na neverovatnom popustu! Shoppster fitness sobni bicikl je vrhunski način da obezbedite sebi aerobni trening u udobnosti svog doma. Njegovim korišćenjem jačate mišiće nogu, smanjujete masne naslage na telu i pobošljavate svoju kondiciju. Već je vrlo dobro poznato da sobni bicikl ima moć da stesa struk i oblikuje zadnjicu i trbušnjake. Vežbajući na sobnom biciklu aktivno radite na prevenciji hroničnih bolova u leđima, srčanih oboljenja i proširenih vena.

Bicikl je modernog dizajna sa digitalnom displejom na kom se vide svi parametri koji su od važnosti za vežbača. Poseduje točkiće za premeštanje i sistem sa čak osam nivoa opterećenja. Podržava visinu do 185 cm i težinu do 130 kg, što ga čini izuzetno podobnim za veliku većinu vežbača.

Nemojte propustiti priliku za pametnu kupovinu jer ga sada možete naći na specijalnom sniženju od 50% za samo 19,990 dinara!

Još jedan način da dovedete svoju liniju u red i osetite sve zdravstvene blagodeti koje se stiču redovnim treniranjem jeste trčanje na traci. Shoppster fitness traka za trčanje je sjajan način da otpočnete svoje putovanje do savršene figure.

Očaraće vas njegov dizajn u belo-zlatnoj boji i mogućnost sklapanja zbog čega je dobra opcija i za manje stanove. Na ekranu možete pratiti brzinu, vreme i potrošnju kalorija, a za način trčanja koji vama najviše odgovara, odaberite neki od tri moda koje traka poseduje. Samo sada, možete uštedeti čak 40,000 dinara i kupiti traku na specijalnom popustu od 40%. Cena je sa 99,990 snižena na 59,990 dinara!

Budite najbolja verzija sebe u godinama koje dolaze. Iskoristite pogodnosti koje je Shoppster pripremio za vas i živite zdraviji i srećniji život.

Komentari

Vaš komentar