Podeli:
Foto: Promo

Ekstremni potezi su nešto što se usko povezuje sa brendom Lamborghini. Ovoga puta to je limitirana verzija modela "aventador SVJ" u posebnom "xago" izdanju, namenjena isključivo korisnicima online usluge "Ad Personam".

Kako bi išli u korak sa izazovima koje sa sobom nosi 2020. godina, u Lamborghiniju su početkom jula javnosti predstavili digitalnu verziju “Ad Personam” usluge, pa je sada moguće obaviti i kompletnu personalizaciju novog vozila putem video poziva. Inače, ovaj program personalizacije vozila Lamborghini je pokrenuo pre nekoliko godina i od tada više od 50% primeraka, koji su sišli sa proizvodne trake fabrike u Bolonji nosi bar jedan “Ad Personam” detalj.

Sa online uslugom, specijalisti kompanije Lamborghini sada kupcima mogu da predstave sve raspoložive opcije, ali i da naprave automobil potpuno van standarda, sve prema željama budućih vlasnika.

U čast predstavljanja novog online servisa, prikazana je i potpuno nova verzija modela “aventador SVJ”, nazvana “xago”.

Automobil čiji je izgled i dizajn inspirisan heksagonalnim, odnosno šestougaonim oblacima na nebu iznad severnog pola planete Saturn, biće izrađen u svega 10 primeraka i to za kupce koji se odluče za personalizaciju isključivo putem ovog online servisa.

Foto: Promo

Detalji eksterijera po kome se verzija “xago” razlikuje od standardnog modela “aventador SVJ”, ogledaju se u srebrnim šestougaonim oblicima delova karoserije, posebnoj boji vozila, kao i novom “nirea ad personam” crnom bojom u sjajnom finišu.

U enterijeru vozila je takođe prisutna hekasgonalna tema, u vidu ukrasa na sedištima, kao i kontrastne boje koje se uklapaju sa izgledom eksterijera.

Svaki od deset primeraka izdanja “lamborghini aventador SVJ xago” biće, naravno i numerisan, kako bi budući vlasnici imali upotpunjen doživljaj jedinstvenosti i luksuza.

Foto: Promo

Verziju “xago” pokretaće snažni pogon poznat iz “aventadora SVJ”, odnosno V12 motor, zapremine 6,5 litara, koji razvija maksimalnu snagu od 770 KS i 720 Nm obrtnog momenta.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar