Koje su najveće opasnosti vožnje na dva točka i kakav je sad ovo Audi Q5? VIDEO

Auto 01. maj. 202221:15 > 21:16
Podeli:

Kojih 5 osnovnih pravila treba da se pridržavate kako biste i vi, vozači automobila i motociklisti bili bezbedni u saobraćaju, gde u Srbiji sme da se vozi električni trotinet, i zašto je Audi napravio ovakvu verziju modela Q5, pogledajte u videu iznad, gde vas čeka nova epizoda auto emisije "Vožnja sa Tinom i Nebojšom".

Postoji 5 osnovih radnji koje svaki vozač automobila treba da zna i da ih redovno praktikuje u vožnji kako bi svi bili bezbedni u saobraćaju pogotovo kada ulicama ima puno biciklista i motociklista.

Osim korišćenja migavaca i gledanja u retrovizore, postoji još par važnih stvari koje otkrivamo u novoj epizodi koju možete da pogledate u videu iznad. Jedna od njih je i šta treba da uradite svaki put pre nego što izađete iz automobila.

Povezana tema koju smo obradili u novoj epizodi tiče se vožnje trotineta. Kako ZOBS gleda na ovo prevozno sredstvo, gde smeju da se voze trotineti i na koji način, takođe otkrivamo u novoj epizodi.

Što se tiče automobila, na testu smo imali prvu ikada verziju Audijevog najprodavanijeg modela Q5 - a reč je o Sportback varijanti. Kako se vozi, ima li mesta pozadi, koliko troši i koliko košta, pogledajte u videu.

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook Twitter Instagram

Komentari

Vaš komentar