Podeli
Kia press
Foto: Promo

Kia otkriva pojedine detalje prve restilizacije sportskog fastback modela “stinger”, kojim je zadivila svet pre tri godine. Sada je vreme za redizajn kako bi ostala u trendu – što u ovom slučaju znači: prestižnija oprema, kvalitetniji materijali, nove boje i unapređen infotejment sistem.

Na prednjem delu, tu je karakteristični Kijin “tigrov nos” smešten između novih LED farova i dnevnih svetala obnovljene grafike. Zadnja svetla imaju novi svetlosni potpis, a tu je i integrisani spojler u vratima prtljažnika, koji vizuelno atraktivni model čine širim.

Foto: Promo

Novi pokazivači pravca sastoje se od 10 zasebnih LED dioda, a poređani su tako da asociraju na crno-belu zastavu koja označava kraj trke. Točkovi su takođe novi, promera 18 ili 19 inča, a obogaćena je i paleta boja.
Prvi put za kupci koji biraju snažniju verziju “stingera”, mogu da biraju “dark package” opciju, koja obuhvata izduvne cevi većeg promera, sjajno-crni zadnji difuzor i crni «stinger» logo pozadi. Osim ovog, u ponudi je i “black package” koji sadrži 19-inče crne točkove, novi spojler i crne ukrasne detalje eksterijera.

Pročitajte još:

U kabini nije bilo velikih promena, osim upotrebe kvalitetnijih materijala, poput enterijera od Napa kože u crnoj, crvenoj ili bež boji. Dizajn upravljača je modernizovan, a tu je i digitalna instrument-tabla od sedam inča. Novost je unapređeni infotejment sistem sa navigacijom od 10,25 inča u vrhu centralne konzole.

Foto: Promo

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar