Podeli
Olakšajte sebi vožnju; Foto: Profimedia.rs

Vožnja će biti i udobnija i bezbednija ako iskoristite sve prednosti popularnih spravica za vaš automobil. Uz sjajne gedžete flašica za vodu neće završiti pod sedištem, nećete se mučiti s navigacijom, a i parkiraćete se kao profesionalac.

Organizer za sitnice

Svaki auto ima pregrade i ladice, ali nekako uvek zafali makar još jedna, pa se razne sitnice nagomilaju svud naokolo, posebno ako imate decu. Da biste znali gde su i da vam ne bi smetale u vožnji, nabavite organizer za njih. Možete ga okačiti na vaš ili suvozačev naslon sedišta i tu smestiti flašice sa sokovima i vodom, grickalice i sve ono što vam uvek treba pri ruci. Ovo pomagalo ćete obično naći u onlajn prodavnicama.

Držač telefona za retrovizor

Otvor za ventilaciju na instrument tabli nije najbolji izbor za vaš mobilni jer onda povremeno morate da skrenete pogled sa puta, a to nikad nije dobro. Zato su odlična ideja nosači telefona koji se lepe za šoferšajbnu ili kače za retrovizor. Nećete morati da okrećete glavu, a i navigacija će vam uvek biti u vidnom polju. Ne zaboravite da prethodno proverite da li vam je baterija puna ukoliko vam kabl od retovizora ne doseže do ulaza za punjenje.

Proof that how women park car :v

Posted by THe Funbook on Петак, 12. децембар 2014.

Senzori za parkiranje

Ako ih vaš auto nema, gledajte da olakšate sebi život i nabavite ih. Ove spravice se uglavnom postavljaju na dva mesta na zadnjem blatobranu, retko kad na prednjem. A zaista su odlični, posebno za gradsku vožnju, kada ste iscrpljeni od traženja slobodnog mesta. Uz ovaj gedžet ćete se ušunjati između dva auta bez muke.