Podeli
jelena đoković
Jelena Đoković Foto:Zoran Lončarević/Nova.rs

Gde voli da putuje po Srbiji, koliko vremena ona i Novak imaju za sebe i porodicu i kakve planove kuje Jelena Đoković otkad je u našoj zemlji, ispričala je u razgovoru s našom koleginicom Nelom Bunčić.

Kad god neko pomene kako se Nole hrani, popale se sve lampice.

Jelena Đoković je kao gost naše redakcije objasnila šta je zapravo tačno i čime se Nole vodi kad bira hranu, kao i vole li slična jela.

“Mi živimo u istoj kući, ali hranimo se sasvim drugačije. Ne, ne jedem kao Novak. Nema nikakvih šablona, nema čarobne formule, kao što pričaju mnogi, on jednostavno sluša svoje telo.”


Jelena je otkrila i kako se snašla poslednjih meseci, koji su nam doneli mnoge izazove zbog pandemije korone.

“Čini mi se da me je ceo život spremao za ovaj trenutak i zadovoljna sam kako sam se snašla u ovoj pandemiji. Ne putujem mnogo sad, pa čovek oseti ponekad kao da je magla svud okolo (što je, vidim, često u Beogradu), ali nađem povoda da budem srećna. I – da ne filozofiram, generalno – dobro sam”, kaže Jelena.

Pročitajte još:

Priča i koje delove Srbije rado obilazi u poslednje vreme.

“Išla sam po Srbiji i nastavljam da idem po Srbiji, to je moja zemlja. Mnogi nikad nisu bili po našim selima, a imamo mnogo lepu zemlju. Naša priroda je netaknuta. Sve me to ispunjava, pa sada istražujemo Frušku goru. Vikendi su nam tamo neizbežni. Bila sam prošle nedelje sa decom do mora, u Crnoj Gori, to nam je melem za dušu, tamo sam pronašla spokoj koji posle nosim svud sa sobom”, priča Jelena kako se i u Crnoj Gori oseća kao kod kuće jer je odrastala u zajedničkoj državi.

Otkrila je i šta najviše voli kod svog supruga.

“Najviše sam ponosna na Noleta jer se usudio da proba nešto. Lepo je što ga svi veličamo, ali posebno je divno to što on i dalje pita – može li bolje.”

Jelena se tako nadovezala i na one slične njemu, koji istrajavaju u svojim idejama, a sa kojima će ona razgovarati u svom novom podcastu. Originalni glas moći ćete da pratite svake nedelje u 20h od 29. novembra na sajtu magazina Original i na portalu Nova.rs.

“Isti takvi ljudi su sa mnom u studiju. Oni nisu Novak, ali treba im dati šansu. Možda ste i vi šampioni, ali ne znate, a možda vam je neko rekao da se ne uklapate u koncept, pa ste odustali, a ne bi trebalo…”

Ona je napomenula da za sve slične kreativne, ambiciozne ljude sada postoji lepa mogućnost da se usavršavaju.

Naime, iz Originala su nakon zaključka da su baš preduzetnici koji se bave pravljenjem predmeta ručnom izradom potencijalno i najpogođeniji uticajem pandemije i ekonomske nestabilnosti, rešili da im pomognu kroz njihovu besplatnu školu za preduzetnike.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar