Hrvatski seksi ministar se vakcinisao i mreže su se usijale

Lifestyle 08. Jan. 202110:17 > 10:19
Share:
Foto: Marin Tironi/PIXSELL

Članovi hrvatskog Kriznog štaba javno su se vakcinisali protiv koronavirusa, ali su tom prilikom neočekivanu pažnju privukle njihove potkošulje. Jedan ministar odmah je osvojio žene - čim se skinuo.

Političare i javne ličnost navikli smo da gledamo u odelima i kravatama, pa je tako sasvim neuobičajeno videti ih potkošuljama i podmajicama – baš zbog toga Hrvatska bruji o fotografijama sa javne vakcinacije.

Jedan političar izazvao je pravu pomamu – u pitanju je ministar finansija Zdravko Marić. Kada se skinuo, imao je šta da pokaže – očigledno je u odličnoj formi, sportski građenog tela i poprilično definisanih mišića.

Pročitajte još:

“Neki će možda reći da sam stidljiv, no više volim razgovarati o PDV-u nego o mišićima “, izjavio je tim povodom seksi ministar za “Jutarnji”.

Svoju izvajanu figuru duguje košarci i tenisu.

“Igram ih kad god uspem, a uz to kondiciju održavam i trčanjem, a radim i vežbe snage. Naš posao ne daje dovoljno vremena za mogućnost pravilne ishrane, dovoljno sna i slično, i baš zbog toga držim do sporta”,  rekao je Marić, kojeg su mnogi pohvalili zbog toga što drži do svog izgleda i radi na imunitetu u doba pandemije.

Hrvatski ministar je inače srećno oženjen čovek. Suprugu Natašu je upoznao još u srednjoj školi. Isprva su bili prijatelji, a par su postali tek na fakultetu. Danas imaju decu i kako sam minitar kaže “uživaju u braku”.

Inače, veoma ceni svoju privatnost, ne voli da se fotografiše, pa je svoj porodični život uglavnom zadržao u tajnosti.

*

***

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Your comment