Foto: Printskrin TV Nova

Ove nedelje zabavno-takmičarski šou program Survivor će se emitovati u standardnom terminu od ponedeljka do četvrtka u 21:30 i petkom u 22:30 časova.

Foto: Promo

U sinoćnoj epizodi takmičari crvenog i plavog plemena su igrali igru za nagradu koja podrazumeva doručkovanje u krevetu dva dana, a krevet će biti na ostrvu četiri dana. Doručak će biti kuvana jaja, šunka, omlet i sok od pomorandže. Pravila igre su bila da pređu poligon sa tri prepreke sa blatom, na cilju ih čekaju dva totema koja moraju da obore, a onda i dva lopte koje stoje na postolju. Pleme koje prvo osvoji osam poena je pobedilo u igri.

PROČITAJTE JOŠ:

Takmičari su tokom prelaska poligona morali celo telo da uvaljaju u blato, što im je dodatno otežalo borbu, a kako su izgledali tokom igre pogledajte na slikama u nastavku teksta.

COMPLETE GEL „7 u 1“ je jedinstvena kombinacija sastojaka. Primenjuje se za masažu delova tela pre, za vreme i posle aktivnosti. Complete gel „7 u 1“ se lako nanosi, deluje lokalno, stvarajući prijatan osećaj hlađenja. INPHARM - MI BRINEMO O VAMA

Više sreće u ovoj igri je imalo crveno pleme, te će naredna četiri dana uživati na velikom krevetu, a naredna dva dana će imati i doručak.

Po dolasku na svoj deo ostrva dočekao ih je veliki beli krevet, te su prvo otišli da se okupaju, a onda su se svi redom, jedan po jedan, bacali na krevet i uživali u ležanju na mekanom dušeku.

„Ja se odričen kreveta, samo da jedem mi je bitno“, rekao je Vojislav Vrećo.

Mitar Pešić se osamio na jednom delu ostrva i gledaocima poručio da se u crvenom plemenu stvaraju klanovi kao i da pojedini takmičari njega hoće da izbace.

„Moja borba je ‘držite liniju’ nemoj da se brukamo i svađamo i raspravljamo. Nemojte da se odvajamo u klanove i grupice jer to loše utiče na ljude koji nisu deo klanova i tih grupica. Dešava se da prođe dva dana i da ne dobiješ objašnjenje šta se to desilo, to je jedina stvar koja me nervira i jedina stvar zbog koje bi poželeo da izađem napolje.“

Foto: Printskrin TV Nova

„Imam dva razloga zbog kojih bih se ja borio na ličnom imunitetu. Imam problem sa plemenom zato što hoće da me izbace jer su napravili klan, a ja se ne uklapam u njihov plan. Sa druge strane ako bih ja želeo da glasam za nekoga ko nije dobar i pošten, a dobar je u borbama za lični imunitet, onda se borim da on ne osvoji lični imunitet.“

Foto: Printskrin TV Nova

„Predvodnih svih stvari je Vojislav Vrećo, on za sebe kaže da je lider i on to sistemski gura, napravio je par ljudi oko sebe, sve ih hvali i to je okej – to je njegova taktika. On mora da povede računa kako priča sa damama i sa mnom zbog godina. Ne može jednoj dami da kaže ‘pričaš gluposti’, budi lider i čovek koji misle da će doći do liderstva, ali kulturu ponaša moraš da zadržiš. Zaključio sam da ako ostanem dobar sa jednim ili dva čoveka odavde ja sam zadovoljan, a ako bude više ja sam super.“

Foto: Printskrin TV Nova

Televizija Nova se u Srbiji može pratiti uz SBB na EON i D3 platformama, kao i putem satelitske televizije Total TV bilo gde u Srbiji.

BONUS VIDEO: Drama u Survivor-u: Vesna završila u bolnici, Ognjen na ušivanju, a Nensi pozlilo

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare