Survivor 2024

Sinoć su plemena postala jača za po dva člana.

Foto: Promo

Voditelj Bojan Perić je na početku sinoćne emisije takmičarima saopštio da će postaju jači za dva člana plemena. Naime, crvenom plemenu su se pridružili Stefan Arsić i Anđela Šarčević, a plavom plemenu su se pridružili Aleks Percan i Nensi Poropat.

„Stigla je vruća pomoć, samo pun gas, tu smo da doprinesemo u igrama“, rekla je Anđela koja se predstavila takmičarima, a onda i prokomentarisala crveno pleme.

„Vidim ih nasmejane, mnogo su mršavi i mnogo crni, preslatki su. Dobra sam u sklapanju prijateljstva, svi imamo isti cilj tako da mislim da ćemo se uklopiti“, rekla je Anđela.

PROČITAJTE JOŠ:

Stefan Arsić se potom predstavio takmičarima, te im odmah istakao da je personalni trener.

„Ja nisam neko ko pravi planove, puštam da mi se život dešava“, rekao je Stefan.

Nensi Poropat je otkrila da živi za izazove kao što je Survivor kao i da se nikada ne predaje.

Aleks Percan je takmičarima rekao da je došao da pokaže sebe u najboljem svetlu.

5-BIOTIK – PRAVI PROBIOTIK za svaki dan – za očuvanje crevne mikroflore, jak imunitet i život u balansu. JEDINI NA TRŽIŠTU sa 12 milijardi korisnih bakterija i jedinstvenom HOWARU® Restore formulacijom. 5 moćnih probiotskih sojeva + prebiotik inulin. INPHARM – Mi brinemo o vama

Nakon što su plemena postala jača za po dva člana, došlo je vreme za igru za plemenski imunitet.

Pravila igre su bila da takmičare što brže pređu poligon i dođu do mosta koji nije završen, a pre nego što ga pređu moraju da ga poprave. Na kraju poligona moraju da obore pet čunjeva. Takmičar kome to prvo pođe za rukom osvaja poen za svoje pleme, a pobedničkom pleme mora imati osam poena.

Novi takmičari Stefan i Aleks su prvi probili led, a u igri je prvi poen dobio Stefan.

Survivor 2024

Anđela i Nensi su sledeće bile u duelu, a pobedu je odnela takmičarka plavog plemena, dok je Anđeli pobeda izmakla za dlaku.

Plavo pleme je prvo skupilo osam poena, te su odneli pobedu u ovoj igri, dok su crveni odigrali igru za lični imunitet.

Survivor 2024

Novi takmičari Stefan Arsić i Anđela Šarčević nisu učestvovali, a pravila igre su bila da takmičari drže rukama kanap koji je povezan sa okruglom površinom na kojoj je loptica, a na znak voditelja takmičari treba da naprave korak unazad.

Ognjen Dimić je drugi put zaredom pobedio i osvojio lični imunitet.

Survivor 2024

Na plemenskom savetu crveno pleme je glasalo za osobu koju smatra najslabijom karikom.

Voditelj Bojan Perić je takmičare crvenog plemena pitao da li poslednje četiri igre zaredom koji su izgubili smatraju porazom.

„Četiri poraza nije puno, ali nas boli. Neke karike su malo slabije i došlo je vreme da promenimo nešto“, rekla je Vesna Jovanović

„Ja sam danas predvideo ovu apokalipsu koja se desila ove nedelje, porazi su me dokrajčili. Crveni tim nosi teret sa sobom, a mislim da bi bilo lakše bez toga, treba da nastavimo da pobeđujemo“, rekao je Uroš Velanac.

Survivor 2024, crveno pleme, plemenski savet

„Diplomatija se neće zaustaviti u potpunosti, ali vreme je da se stane na put plavima – ne možemo da im dozvolima da u svakoj borbi imaju siguran poen“, rekla je Tijana Jeremić, a voditelj ju je pitao šta nije u redu u crvenom plemenu.

„Taktika nam zakaže s vremena na vreme, a imamo i najslabiju kariku koju plavi uvek iskoriste. To je Varja Topalović“, rekla je Tijana, a Mitar se odmah nadovezao.

„Varja jeste najslabija karija po performansu, a imamo i mene koji su najslabija karika po ne performansu, imamo Ivanu Štrbac koji se sa plemenom slabo uklapa – nas troje smo najslabije karijere, ali mi nismo diplomate.

Survivor 2024, Tijana Jeremić, Ivana Štrbac

Došlo je vreme za glasanja, a takmičari su jedan po jedan glasali za učesnika iz svog plemena.

Voditelj Bojan Perić je pročitao glasove i takmičarima saopštio da u duel za eliminacionu igru iz crvenog plemena odlazi Varja Topalović koja je skupila pet glasova od svog tima.

„Očekivala sam ovo, da li je ovo mehanizam odbrane ne znam, ali volim kada neke stvari očekujem i kada se dese. Očekivala sam 10-0 za mene. Boriću se u duelu, pa šta bude“, rekla je Varja.

Survivor 2024, Varja Topalović

Od ponedeljka do četvrtka u terminu od 21:30 pratite vaš omiljeni šou program Survivor, kao i petkom u terminu od 22:30 časova.

Televizija Nova se u Srbiji može pratiti uz SBB na EON i D3 platformama, kao i putem satelitske televizije Total TV bilo gde u Srbiji.

BONUS VIDEO: Pevačica iz Survivor-a otkrila šta se desilo nakon prestižnog takmičenja u kom je učestvovala pre 11 godina: „Imala sam krize“

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare