U prethodnoj epizodi Survivor-a takmičari su igrali igru za nagradu koja je podrazumevala noć u vili sa bazenom, a tamo im je obezbeđena hrana, piće i muzika. Više sreće na poligonu su imali učesnici plavog tima, te su oni iskoristili ovu nagradu.

U večerašnjoj epizodi takmičari su se našli na reci Čanog gde su igrali igru za plemenski imunitet.

PROČITAJTE JOŠ:

„Igra danas postaje ozbiljnija, a pravila se menjaju, pleme koje izgubi moraće da odabere osobu koja odlazi u duel, a nakon današnje borbe idete na borbu za lični imunitet. Takmičar koji osvoji ogrlicu ličnog imuniteta moraće sam da odabere ime dueliste – jedan se vraća u igru, a drugi odlazi u plemensko veće. Pravila igre su da brzo prođu poligon kako bi imali više vremena za gađaju, a na cilju ih čekaju vreće sa peskom sa kojima moraju da obore daske“, rekao je voditelj Bojan Perić.

Takmičari su dali sve od sebe, a više sreću su imali učesnici plavog plemena – rezultat na kraju igre je bio 6-8.

Foto: Printskrin TV Nova

Crveno pleme je odigralo igru za lični imunitet, a pobedu je odneo Ognjen Dimić i time sebe spasio od odlaska u deul za eliminacionu igru.

Foto: Printskrin TV Nova

Crveno pleme će se naći na plemenskom savetu, a jedan takmičar će večeras napustiti igru i preseliti se u vilu plemenskog veće u kojoj boravi Mitar Pešić.

Televizija Nova se u Srbiji može pratiti uz SBB na EON i D3 platformama, kao i putem satelitske televizije Total TV bilo gde u Srbiji.

BONUS VIDEO: Mitar Pešić napušta igra i postaje prvi član plemenskog veća: Evo šta se desilo u eliminacionom duelu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare