Mirjana Karanović Foto:TANJUG/DRAGAN KUJUNDZIC

Starica S.S. (82), zadobila je teške telesne povrede u četvrtak u Katanićevoj ulici, gde je došlo do verbalne rasprave, a zatim i fizičkog kontakta sa glumicom Mirjanom Karanović.

Povređena žena je hitno prevežena u bolnicu, gde su joj konstatovane teške telesne povrede, prelom kuka, a povređena je zadržana na daljem lečenju, piše Telegraf.

PROČITAJTE JOŠ:

„Nije ona meni komšinica. Neću da komentarišem. Pozovite me kasnije“, rekla je Mirjana za pomenuti medij, a nešto kasnije je dala opširniju izjavu.

„To je bila komšinica moje majke koja je meni došla na vrata i zahtevala da je pošaljem u starački dom, htela ona to ili ne. Ona je rekla da moram. Njen sin je bio sve vreme pored, smirivao je, rekao da idu. Ja sam rekla da nemam šta da razgovaram sa njima. O mojoj majci brinu dve žene koje dolaze pre i posle podne. Ona nije želela da me sluša. Ona dolaze svaki dan, jer ja ne mogu. Ja nisam u toj situaciji da brinem toliko o njoj. Zatim je počela da govori da je moja majka luda, da će ih sve zapaliti. Moja majka je, naime, pre nekoliko dana zaboravila da isključi ringlu, nekakav dim se osetio. Od tog dana moja majka više ne uključuje šporet. Ja sam to i rekla toj ženi. Da je moja majka luda, da ja ne znam kako moja majka izgleda, počela je da me cima za majicu i onda je nastala cela frka. Ja sam htela da skinem tu ruku koju je držala. I ona se saplela i pala. To je sticaj oklnosti. Ja to nisam uradila namerno. Bilo je veoma neprijatno i burno“, počela je Mirjana.

Mirjana Karanović
Mirjana Karanović Foto: Ivan Dinić/Nova S

„Ništa, ja sam  je podigla, sačekala da dođe Hitna pomoć. Njen sin ju je smirivao: ‘Nije trebalo to da radiš’. Posle mi se on izvinjavao i rekao da bi ja ipak trebalo da nateram svoju majku da ide u dom i sada mnogi ljudi u zgradi… to je postala čitava zavera… Ta žena je napravila čitavu jednu hajku protiv nje. Ne znam koji je razlog. To je neka paranoja. Ja sam se njoj izvinila rekla da mi je žao, ali da je ona preterala. Moja majka ima 90 godina, pri svesti je i mentalno je sposobna. Izdao mi je neurolog uverenje pre nekoliko meseci. Ne mogu da je proglasim nesposobnom. A ta komšinica mi je rekla da će dovesti doktora koji će proglasiti moju majku ludom i da će morati u dom. Išla je u policiju i socijalno da prijavi moju majku i oni su joj rekli da se time ne bave“, zaključila je glumica.

BONUS VIDEO: Mirjana Karanović uručuje nagradu „Tatjana Lukjanova“ glumici Mileni Zupančič

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare