Foto: P&P / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Amanda Bajns viđena je kako gola šeta ulicama Los Anđelesa.

Zvezda filmova za tinejdžere Amanda Bajns danima je besciljno lutala gradom, a onda je počela da šeta potpuno gola, nakon čega je sama pozvala hitnu pomoć.

PROČITAJTE JOŠ:

Glumica je nakon toga smeštena na psihijatrijsko odeljenje.

Prvobitno je Amanda trebalo da ostane kratko u bolnici na posmatranju, ali zbog lošeg zdravstvenog stanja određeno joj je zadržavanje.

Izvori bliski glumici rekli su za „TMZ“ da se ne zna šta je dovelo do takvog stanja zvezde filmova za tinejdžere, ali da se pretpostavlja da je dane provodila na ulici.

Automobil Amande Bajns pronađen je 15. marta u Long Biču, delu grada koji je 65 kilometara udaljen od njene kuće i oko 40 kilometara od centra los Anđelesa, gde je glumica nađena nakon poziva koji je uputila zdravstvenoj ustanovi.

Foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

U Holivudu je uslikana 18. marta, a tada je na sebi imala odeću.

Nakon što je smeštena na psihijatrijsko odeljenje, njeno stanje se poboljšalo, ali navodno je neophodno da bude zadržana na lečenju još najmanje nedelju dana, kako bi bila spremna za napuštanje bolnice i kako bi se dodatno propratilo njeno zdravstveno stanje.

Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Podsetimo, Amanda Bajns viđena je u nedelju ujutru u centru Los Anđelesa kako gola šeta ulicama. Glumica je navodno mahala vozačima i govorila prisutnima da se oporavlja od psihotične epizode.

Kako tvrdi izvor za „TMZ“ roditelji glumica su tražili starateljstvo nakon njene poslednje psihotične epizode kada joj se pogoršalo zdravstveno stanje, ali njihov zahtev nije bio odobren.

BONUS VIDEO: Možemo li se zaraziti strahovima i depresijom

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar