Marijana Seifert i Maja Kovačević Foto:Zoran Lončarević/E-stock/Časlav Vukojičić

Otkrila sa čime se borila nakon njenog nestanka.

Nekadašnja pobednica „Velikog brata“ Marijana Seifert nestala je pre više od šest meseci u Zagrebu i od tada se ne zna ništa o njoj.

PROČITAJTE JOŠ:

Njena torbica sa dokumentima pronađena je na jednom mostu, ali nakon toga nije bilo više nikakvih tragova.

Njena rođena sestra Maja Kovačević nedavno je ušla u „Zadrugu“ gde je otvoreno govorila o sestrinom nestanku i priznala da je porodica gotovo sigurna da se Marijana ubila.

Sada je ponovo progovorila o sestri.

„Bila sam na antidepresivima, tabletama za spavanje i jednom sam se probudila i rekla da neću više. Ljudi su njenog muža napadali, optuživali. Mi imamo dosta saznanja, sve govori da je… To je tako, kamera ju je snimila da dolazi do mosta i nikad se nije vratila. Ostavila je torbicu sa dokumentima i to je to“, pričala je Maja.

„Ronioci su istraživali područje celo, ali reka odnosi. Nama je čovek jedan otkrio sve što niko nije znao, nije bilo u medijima, on nam je rekao gde da tražimo i da ako ne bude na tom području, on će platiti celu potragu“, nastavila je ona priču.

Kada ju je cimer upitao da li je Marijana ostavila neko oproštajno pismo i pritom konstatovao da je verovatno bila u „totalnom bunilu“, Kovačevićeva je dala kratak odgovor.

„Sa alkoholom bi bila agresivna, bila je nemoguća. Podemonila bi kad popije, plus i tablete“, rekla je Maja u rijalitiju.

BONUS VIDEO: Miki Mećava o svojoj rijaliti karijeri