Nataša Šavija Foto: E-Stock_caslav_vukojicic

Starleta Nataša Šavija kaže da se oseća jako loše psihički, nakon što ju je mučki pretukao Stefan Karić.

Ona se sada ponovo oglasila na svom Instagram profilu, a njene reči su potresle čitavu javnost.

PROČITAJTE JOŠ

„Pošto sam prvi put doživela nasilje i to stravično, tek sad vidim koliko je bolno, prvenstveno psihički. Pri samoj pomisli da me je neko tako krvnički izudarao i da sam na sve to još izbačena iz objekta kako sam izbačena, osećala sam se kao izmet. Povređena, dezorjentisana, duplo sam videla (ne zbog alkohola nego kako su mi doktori objasnili kada sam došla u urgentni, kako mi je udarcem spustio i slomio jagodicu, samim tim su mi i oko i vilica pali. Sećam se da sam se na pregledu kad su mi saopštili da moram na operaciju, doživela šok i svim silama se trudila da vidim normalno, da ubedim (slažem) sebe i njih da možda i nije tako strašno, ali nisam uspela) I eto završila sam sa deformacijom lica. Samo molim boga da postoji rešenje i mogućnost da se to popravi. A mogu da zamislim kako je tek ženama koje konstantno to dožviljavaju, pa čak i verbalno omalovažavanje, kojima usade u mozak da su bezvrede“, napisala je Nataša.

Foto: Printscreen / Instagram

„Zamislite jedno krhko ljudsko biće – ženu, da misli o sebi sve najgore i da misli da je bezvredna u odnosu na druge ljude. To je prestrašno! Ako mi verujete, ja sam u kriznim momentima u ovom periodu od kad se to desilo mislila i govorila ‘Bože, bolje da me je ubio!“ Gledaću da se, ako dozvolim, pridružim sigurnoj kući i dam svoji doprinos na bilo koji način koji je potreban. Ako treba i ako bi išta značilo, sa svakom ženom bih tako pričala, ako bi im bilo imalo lakše. Ma na bilo koji način za koji bi oni rekli da je pogodan. Svakako ću se od sad na svaki mogući način zalagati protiv nasilja nad ženama, to obećavam“, napisala je ona dalje.

Foto: Printscreen / Instagram

Podsetimo, advokat Jakša Peković, koji zastupa Natašu Šaviju u postupku koji se vodi protiv rijaliti učesnika Stefana Karića zbog sumnje da je brutalno pretukao Šaviju, za „Kurir“ je istakao da je zgrožen odlukom suda da se Kariću ukine pritvor.

„Iskreno sam zgrožen činjenicom da je pritvor ukinut, verujemo u instituciju suda i da će pravda na kraju biti zadovoljena. Kroz medije se relativizuje povreda koju je moja klijentkinja pretrpela, a s druge strane smatramo da je osumnjičeni priznao krivično delo na način kako je izneo odbranu, osim mehanizma nastanka povrede, jer mehanizam povređivanja u potpunosti isključuje bilo kakav „šamar“. Nataša je zadobila povrede baš onako kako ih je ona opisala, zatvorenom šakom stisnutom u pesnicu“, rekao je Jakša Peković za Kurir.

BONUS VIDEO: Ko je odgovoran za sveprisutno medijsko nasilje i uznemiravanje javnosti?

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar