Gal Gadot Foto:EPA-EFE/ERIC THAYER

Glumica Gal Gadot, najpoznatija po glavnoj ulozi u filmu "Čudesna žena", planira holivudsku projekciju snimaka napada Hamasa na Izrael koji se odigrao 7. oktobra.

Kako piše i24, u pitanju je video-snimak od 47 minuta koji su obezbedile Izraelske odbrambene snage, a planirano je da se projekcija organizuje za 120 gledalaca, uz moguće dodatne projekcije.

PROČITAJTE JOŠ:

Prema daljim navodima, snimak su napravili pripadnici Hamasa, a na njemu se nalaze ubistva, silovanja i obezglavljivanje Jevreja, kao i masakr na muzičkom festivalu „Nova“.

Režiser Gaj Nativ, koji je i dobitnik Oskara, predvodi ovu inicijativu, a rekao je da su Gal Gadot i njen suprug Jaron Varsano „pomogli da to bude moguće“.

„Kao filmski stvaralac, zakleo sam se da ove slike od 7. oktobra neće biti zaboravljene i da će ih svet videti. Ne možemo da ćutimo“, rekao je Nativ za pomenuti medij.

Gal se za sada nije oglašavala povodom ove projekcije, a od samog početka rata između Izraela i Palestine, ona na svojim društvenim mrežama objavljuje potresne fotografije i snimke, a i među prvim je poznatim ličnostima koje su se oglasile povodom rata.

Glumica je izraelskog porekla i svojevremeno je služila vojsku u Izraelskim odbrambenim snagama, budući da je to tamo obavezno i za žene.

BONUS VIDEO: Top 5 najlepših jugoslovenskih glumica

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar