Keša Foto: Frazer Harrison / Getty images / Profimedia

Slavna pevačica Keša oznenadila je sve svoje obožavaoce kada je priznala da je početkom godine jedva ostala živa.

Kako je objasnila, njoj je ustanovljena autoimuna bolest CVID koja može dovesti do toga da imuni sistem greškom napada zdrave delove tela.

PROČITAJTE JOŠ:

Keša je rekla da je prošle godine zamrzla svoje jajne ćelije, a za doček Nove godine imala je koncert na Bahamima, nakon čega više nije mogla da hoda. Hitno je prebačena u bolnicu, a tamo je ustanovljeno da ima neuobičajenu, ali vrlo ozbiljnu komplikaciju koja je nastala usled zamrzavanja jajnih ćelija.

Kako prenosi „Mondo“, ta komplikacija je najverovatnije bila povezana sa njenim oslabljenim imunim sistemom, te je prebačena u bolnicu u Majamiju gde ostaje narednih devet dana.

View this post on Instagram

A post shared by Kesha (@iiswhoiis)

Keša je posle ovog iskustva apelovala na sve da vode računa o svom zdravlju i ukazala na važnost zdravog sna. Priznala je i da je dijagnozu CVID-a držala u tajnosti jer je želela da zadrži „imidž vesele, interesantne devojke“.

Podsećamo, Keša se proslavila pre nešto više od 10 godina i objavila je albume „Animal“, „Warrior“ „Rainbow“, a njen hit „Tik Tok“ iz 2009. godine postao je planetarni hit i i danas se dosta sluša.

BONUS VIDEO: Madona: Pop ikona koja se upisala u Ginisovu knjigu rekorda