On je bio ljubav života Merime Njegomir

Sudbine 20. nov. 202111:21 > 12:55
Podeli:
Merima Njegomir
Merima Njegomir Foto:E-Stock

Popularna pevačica Merima Njegomir preminula je danas nakon kraće bolesti, potvrđeno je Nova.rs. Pevačica je tokom višedecenijske karijere svoj život uvek čuvala od javnosti, ali je poznato da se udala 1979. godine za Milana Njegomira i od tada je nosila njegovo prezime Njegomir.

Upoznali su se kada je Merima imala svega dvadesetjednu godinu. Zabavljali su se pet godina, a onda su vezu krunisali brakom.

PROČITAJTE JOŠ

Njihova ljubav privlačila je pažnju javnosti jer je Milan od nje bio stariji čak 21 godinu. Zajedno imaju četvoro dece – kćerke Milicu, Jelenu i Ljubicu i sina Marka.

Kako su svojevremeno pisali mediji, ona je za pet godina rodila četvoro dece, a u tom periodu je snimila i četiri albuma. Imala je veliku energiju i želju da radi, ali i da se ostvari na majčinskom planu. Merima nije izbegavala nastupe. Nastupala je čak i dok je bila trudna, i nekoliko meseci nakon porođaja.

Razvela se 1995. godine i mediji su taj period opisivali kao jedan od najtežih u Meriminom životu.

Posle razvoda Merima je imala nekoliko veza, ali se nije eksponirala u javnosti. Ipak, ljubav sa biznismenom Dragoljubom Markovićem dobila je život za sebe u srpskim i regionalnim medijima.

Tada se pisalo da su oni zapravo bili u braku koji nije potrajao, međutim, pevačica je to demantovala govoreći da se nisu venčali, niti da su živeli zajedno.

Foto:Screenshot/Facebook/Ljubica Njegomir Zivic

Pevačica Merima Njegomir već mesecima se nije pojavljivala u javnosti jer je bila teško bolesna. Zdravstveno stanje pevačice bilo je ozbiljno narušeno jer se borila sa teškim oblikom tumora.

Poslednjih mesec dana pala je u krevet i klonula. O njoj su brinula deca, a najmlađa ćerka preselila se kod nje kako bi uz nju bila 24 sata. Merima Njegomir je jedna od najpoznatijih pevačkih zvezda sa naše estrade, te je ona školovani muzičar i vrsni interpretator i starogradskih i narodnih pesama, a na estradi ima titulu vrlo velike dame, i uvek je rado viđena gošća u raznim zabavnim TV emisijama, na svim televizijama.

Pored izuzetnih pevačkih postignuća, gde je interpretirala i stare ruske pesme i sevdalinke, te je i pevala na nekoliko stranih jezika koje tečno govori, Merima ima i nebrojene hitove.

BONUS VIDEO: Marina Tucaković: „Kršim pravila, briga me za sve“

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.