Vera Matović
Vera Matović Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Folk pevačica ispričala je kako je zamalo ostala bez glasa, ali i našla način da oduševi publiku.

Karijera Vere Matović traje decenijama, a ona je na sceni uvek nasmejana i trudi se da izađe u susret publici, pa je tako bilo i kada je imala ozbiljan zdravstveni problem, koji je mogao da je košta karijere.

PROČITAJTE JOŠ

„Svi misle da je pevačima lako i svi smatraju da nama nikada ništa ne fali, ali nije tako. Mnogo puta sam i ja imala problema sa glasom, sa grlom i bolešću. Kada je trebalo da idem u Ameriku da pevam za Novu godinu i kada sam posetila doktora, rekao mi je da, ako budem sada pevala, možda nikada više neću zapevati. Nisam imala glasa tada, samo sam šaputala i ja sam odlučila da odem u Ameriku da kažem tom narodu da sam bolesna i da ne mogu da pevam“, ispričala je folk pevačica u emisiji „Zvezde Granda Specijal“, i dodala:

„Izašla sam na scenu i krenula sam sa jednom pesmom, a onaj narod samo gleda u mene… Kada sam završila, rekla sam ‘draga braćo i sestre, ja znam da vi znate kako ja pevam, strašno sam bolesna i doktor mi je zabranio da pevam, ali ja sam došla lično da vam kažem’. Kada sam videla sve one žene koje plaču i ne mogu da veruju, kad su mi rekli ‘bitno je da si došla, ne moraš ni da pevaš’, ja sam posle takvu volju i želju dobila da nastavim dalje, da sam posle celih mesec dana pevala. Sa teškim glasom sam to radila, ali sudbina je tako htela“.

BONUS VIDEO: Aleksandra Mladenović o Uskrsu

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.