Brus Vilis Foto:BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ovo su novosti o zvezdi filma "Umri muški".

Brus Vilis, jedan od najcenjenijih holivudskih glumaca, povukao se iz glumačkog sveta nakon što mu je dijagnostifikovana afazija i frontotemporalna demencija.

PROČITAJTE JOŠ:

Međutim, čini se da će se glumac ipak vratiti svom poslu, s obzirom na nove okolnosti.

Čuveni reditelj Kventin Tarantino navodno želi da Vilisu pruži ulogu u novom filmu, pišu strani mediji, prenosi Blic žena.

Ostvarenje će se zvati „Filmski kritičar“ a Brus će imati manju rolu.

Prema navodima, Tarantino još uvek nije kontaktirao porodicu glumca, a ako oni kažu da je Vilis previše loše da bi učestvovao u ostvarenju, poštovaće njihovu odluku.

U tom sličaju, u film će ubaciti snimak iz nekih Brusovih prethodnih ostvarenja.

Demi Mur Foto:EPA-EFE/JUSTIN LANE

Inače, Brus Vilis prepoznaje glas samo jedne svoje bivše partnerke, a u pitanju je Demi Mur.

„Demi je u stalnom kontaktu sa Brusom i Emom (Brusova supruga, prim.aut.). Koristi svaku slobodnu priliku da provede vreme s njim“, rekao je nedavno izvor za Radar onlajn.

Šta je afazija?

U pitanju je poremećaj govora usled oštećenja mozga, i obično se javlja na levoj strani mozga, oblasti koja kontroliše funkciju jezika kod većine ljudi.

Poremećaj uglavnom može biti uzrokovan moždanim udarom, ali takođe može nastati i prilikom traume glave, tumora na mozgu, aneurizme, moždane infekcije ili od bilo koje bolesti koja utiče na kognitivne učinke, kao što su neke vrste demencije.

BONUS VIDEO Srpska pevačica je imala 42 kilograma, a sada otkriva sve o velikim problemima: Ne mogu da dobijem insulin jer nemam adekvatnu kilažu da se lečim

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar