Foto: Amir Hamzagic/ATAImages, Ivica Veselinov/ATAImages

Ministar državne uprave i lokalne samouprave Aleksandar Martinović nedavno je izneo niz uvreda na račun opozicije, a istom prilikom i uvredio brojne građane koji nemaju decu.

Martinović je tokom jučerašnje sednice ušao u sukob sa predstavnicima opozicije, te ih je napao da nemaju pravo da budu zastupnici ni roditelja, a ni ubijene dece u školi „Vladislav Ribnikar“.

Martinović je potom nastavio sa vređanjem opozicije navodeći da se „raduju što se desila jedna takva nezapamćena tragedija“.

PROČITAJTE JOŠ:

Burne reakcije izazvala njegova izjava kojom je direktno targetirao sve one koji se nisu ostvarili u ulozi roditelja.

„Ja hranim troje dece, pa šta vi hoćete da kažete da samo vi imate i volite decu? Hoćete da sada nabrajamo ko od vas niti je u braku niti ima decu, nego umesto dece hrani kuče, mače i zlatnu ribicu ribicu. Kako vas bre nije sramota“, rekao je Martinović na sednici.

Ovakva nedolična izjava jednog ministra tokom sednice izazvala je negativne komentare, a mnoge ličnosti istupile i pružile podršku svima koji su na ovaj način prozvani.

Među njima je i dramska umetnica Anita Mančić, koja se godinama borila za potomstvo i o tome više puta otvoreno govorila.

Ona se na svom Instagram profilu javno obratila Martinoviću, a njene reči naišle su na veliki odjek.

„Aleksandre Martinoviću, ja sam Anita Mančić. Do juče u parlamentu šljam, a danas se osećam mnogo gore. Ja nemam decu, pokušavala sam pomoću veštačkih oplodnji da ih dobijem i nisam uspela. Sebe smatram neuspešnim čovekom, ali vi ste jadni, gadni, bedni, zli nečovek. Iako do juče nisam imala smisao života, danas ste mi ga dali, a to je da vas upoznam“, rekla je Anita.

***

BONUS VIDEO: Morbidni napadi Aleksandra Martinovića: Nebojša Zelenović se sprema da šutira kosti vladike Nikolaja

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare