Alek Boldvin se oprostio od Reja Liote: Ne mogu da verujem da je umro tako mlad

Sudbine 28. maj. 202214:30 > 14:37
Podeli:
Alek Boldvin, Rej Liota Foto: EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO, EPA-EFE/NINA PROMMER

Glumac Rej Liota preminuo je iznenada u 67. godini, 26. maja, a vest o njegovoj smrti potresla je ceo Holivud.

Oglasio se i glumac Alek Boldvin, koji mu je posvetio objavu na Instagramu.

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, Boldvin se prisetio anegdote vezane za film „Goodfellas“.

"Radio sam s Rejem na jednom smešnom filmu koji se zove 'Poslednja klapa'. Jednom prilikom sam mu na setu rekao: 'Znaš li da sam se našao sa Skorsezeom pre nekoliko godina", započeo je Alek, misleći na audiciju za ulogu u filmu "Goodfellas" u kom je Rej Liota odigrao svoju legendarnu ulogu, pa nastavio:

"Ponekad, kad ne dobiješ ulogu, kažeš: 'Ok, nisam se ovome baš nadao, ali i taj glumac je dobar izbor'. Ali nekad neko dobije ulogu i ti jednostavno znaš da je on stvoren za nju. Pred celim setom sam mu rekao: 'Rej, niko tu ulogu ne bi odigrao bolje od tebe'. Zatim je nastupila pauza, a nakon toga je on rekao: 'Znaš šta, Alek? Slažem se", ispričao je glumac.

"Ne mogu da verujem da je umro tako mlad. Niko ne bi trebalo da umre u tom periodu. Bio je sjajan glumac. Mislim da je za glumca najvažnije da ima bar jednu veliku, značajnu ulogu. Ako možeš imati važnu ulogu u velikom filmu, to je blagoslov. Neka počiva u miru", zaključio je Alek Boldvin.

Podsetimo, glumac Rej Liota preminuo je u četvrtak u Dominikanskoj Republici, gde je snimao film "Dangerous Water". Iza sebe je ostavio ćerku Karen i verenicu Džejsi Nitolo.

BONUS VIDEO: Snimak momenta kada je Boldvinu saopšteno da je ubio koleginicu

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.