Filip Mitrović iskreno o svom odrastanju u Kraljevu.

Poznati pevač Filip Mitrović bio je gost emisije „Ispovest“ autora i voditelja Nemanje Vasiljevića, u kojoj je ekskluzivno ispričao detalje iz svog života.

PROČITAJTE JOŠ:

Pevač je u našoj emisiji najavio i svoj novi album koji će uskoro ugledati svetlost dana, a pored mnogobrojnih tema, on se prisetio i svog odrastanje u Kraljevu.

„Ne bih ništa menjao, kada bih mogao da resetujem neko vreme i krenem sve ispočetka čini mi se da ne bih ništa promenio. Samo bih krenuo kasnije da se bavim ovim poslom, uleteo sam kao štene u lift, i te stvari su me koštale nekih vrata, neka su se zatvorila, pa su se neka nova otvorila. Život me je na poprilično agresivan način vaspitao – to znači da je pucalo sve na mojim leđima, ali ja volim da sve posledice snosim ja i da zaštitim sve ljude oko sebe. Moja porodica nije birala da se bavim ovim poslom, da su se oni pitali verovatno bih radio nešto drugo.“

Filip Mitrović Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

„Moram da ti kažem da imam poprilično velike rupe u sećanju, što i nije loše. Uvek ću se sećati te velike ljubavi od strane roditelja, moji roditelji žive u jednom skladnom braku već 32 godine, imam porodicu koja je puna ljubavi. Uvek smo imali osnovne stvari, a od babe i dede sa mamine strane smo dobijali svu pažnju, a te loše stvari koje su se dešavale ja nisam znao. Znam da sam prvi paketić dobio od dede koji je radio u jednoj firmi u Kraljevu. Kada sam odrastao znam za neke priče, da su me vodili oko centra grada da ne bih video autiće, jer nisu imali para. To je tužno, i mogu da zamislim kako je bilo roditeljima kada nemaju, ali oni su sa ljubavlju nadomestili te stvari. Danas roditelji gurnu deci u ruke tablet i to je sve“, kaže pevač, a šta je još dodao pogledajte u videu iznad teksta.

Filip Mitrović Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

BONUS VIDEO: ISPOVEST: „Iz picerije sam uleteo na estradu, nisam imao para, preturao sam po džepovima starog kaputa da vidim je l nešto ostalo“: Filip Mitrović u suzama o mučnim počecima

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar