Foto: Printscreen / Instagram / knolldoll

Atraktivna hrvatska navijačica Ivana Knol, ranije je bila potpuno drugačija, a sada su zanosne obline njen zaštitni znak.

Hrvatska manekenka Ivana Knol postala je glavna atrakcija na Svetskom prvenstvu u fudbalu, a nema sumnje da je ekspert u privlačenju pažnje. Atraktivna Hrvatica proglašena je najzgodnijom navijačicom u Kataru, a o njoj već nedeljama bruje svetski mediji.

Ivana mami muške uzdahe širom Dohe, a njeno isticanje bujnog poprsja i zadnjice, uspelo je da privuče i katarske šeike, navodi „Kurir Stil“.

Njene modne kombinacije sačinjene su od motiva šahovnice, koja zapravo predstavlja hrvatsku zastavu. Međutim, ipak, nemoguće je ne primetiti njene zanosne obline.

Trenutak u kojem silazi niz stepenice, dok šeici ne skidaju pogled sa nje, snimajući je telefonima kao najveću atrakciju zauvek je ostao obeležen, a snimak je obišao celu planetu.

Međutim, nedavno se našla na meti oštrih kritika na račun izgleda. Mnogi su je osudili smatrajući da koristi fotošop, te da uživo nije tako atraktivna i lepa kao ma slikama koje postavlja na društvene mreže.

Hrvatska voditeljka ju je javno potkačila i prozvala, ističući da ima veoma dobre fotošop aplikacije koje su joj promenile lični opis.

Inače, Ivana se 2016. godine takmičila na izboru za Miss Zagreba i osvojila je titulu druge pratilje. Iste godine, osvojila je istu titulu na takmičenju na izboru za Miss Hrvatske. Uspela je da uđe u finale kao Miss dijaspore, ali ni tada nije uspela da osvoji krunu.

Ivana je tada imala potpuno drugačiji izgled, imala je manje obline, sitniju građu, a lice joj je takođe bilo drugačije.

BONUS VIDEO: Pričali smo s “Nejmarom” i malo nas je razočarao – ne zna ko je Rambo

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare