Zavirite u dom Olivere i pokojnog Đorđa Balaševića FOTO

Podeli:
Foto: Printscreen/YouTube/ĐORĐE BALAŠEVIĆ OFFICIAL

Olivera Balašević često sa pratiocima podeli fotografije iz porodičnog doma u Novom Sadu. Kuća u Cvijićevoj ulici, jeste ulica koja se pominje u čuvenoj pesmi njenog preminulog supruga, “Neki novi klinci”, a njena unutrašnjost je krajnje neobična.

U porodičnoj kući Đorđa Balaševića preovladavaju pastelne boje i svetli tonovi – od kuhinje, pa sve do trpezarije i spavaće sobe.

Na jednoj od fotografija Olja, kao prava domaćica, pokazuje tortu koju je napravila, a iza nje se nalazi kredenac sa teglama kakav je ranije svaka kuća u Vojvodini imala.

Olivera često se može na fotografijama videti i u dvorištu kuće, odnosno na “zelenoj travi doma svog”, ona se uz fotografije prisetila nekih davnih kupanja na dunavskoj plaži.

Figura koju u takvim prilikama ističe ostala joj je još od gimnastike kojom se davno bavila.

PROČITAJTE JOŠ

U spavaćoj sobi sve izgleda bajkovito , a zavese iznad kreveta deluju kao veo koji daje notu romantike.

Njihova priča upoznavanja je neverovatna ali i u isto vreme nestvarna na koji način se sponatno dogodila.

Blašević i Olivera sreli su se tokom jednog TV gostovanja, oboje su bili gosti novosadske televizije – Olivera kao sportista, a Đorđe kao muzičar. Olivera tad nije ni sanjala da će se u tog mladića s gitarom zaljubiti.

Gimnastičarka u četiri sportske discipline, s pregrštom medalja i priznanja, trebalo je da odluči između te svoje ljubavi i ove nove, koja se tek rađala.

„Jednom prilikom gledali smo zajedno utakmicu Hajduk – Hamburger. Najednom Olja mi prebaci ruku preko ramena i reče: „Ovaj Zlatko Vujović je opasan fudbaler“. Rekao sam tad sebi: „Našao sam pravu osobu, drugara koji se razume i u druge stvari. Ženim se odmah – gotovo je!“, rekao je Balašević jednom prilikom.

Bonus video: Nataša Bekvalac o vakcinaciji

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar