Marija Milosevic
Marija Milošević Foto:EPA PHOTO EPA/SLOBODAN PIKULA

Bila je to prava ljubavna priča, a odvijala se daleko od očiju javnosti.

Ivan Gavrilović devedesetih godina bio je jedan od najpopularnijih pevača, a Marija Milošević, ćerka tadašnjeg predsednika države Slobodana Miloševića i njegove supruge i liderke ozloglašene Jugoslovenske levice Mirjane Marković, jedna od najpoznatijih, ali i najtajanstvenijih žena na Balkanu.

PROČITAJTE JOŠ

Estradna zvezda jednom prilikom je otkrila da su njih dvoje nekoliko meseci bili u ljubavnoj vezi, koja je tada bila tajna.

Marija je Ivanu ostala u lepoj uspomeni, a njihova ljubav počela je veoma vatreno – iako on tad uopšte nije znao ko je ona.

Ivan Gavrilović Foto:Antonio Ahel/ATAImages

„Upoznao sam je u diskoteci ‘Košava’. U jednom momentu je ispred mene stala crna, zgodnjikava i lepuškasta devojka. Nismo se čestito ni upoznali, a već smo počeli da se grlimo i ljubimo. Proveli smo zajedno predivnu noć. Ostavila mi je vizitkartu.Kada sam se ujutru probudio, video sam da na vizitki piše – Marija Milošević. Kad me šlog nije strefio! Odmah sam pozvao producenta, koji me je napao da sam je pijan spopao. Uplašio sam se i odlučio da je nikada ne pozovem. Ali ona je ipak mene pozvala“, ispričao je svojevremeno Ivan.

Marija mu se dopala, ali je se pomalo i plašio zbog njenih moćnih roditelja, međutim, ispostavilo se da za to nije bilo razloga.

„To je bilo diktatorsko vreme. U sekundi si mogao da nestaneš sa lica zemlje. Ali posle izvesnog vremena Marija je počela da mi se dopada. Bila je uvek iskrena prema meni, čak mi je rekla da nije srećna što su joj Sloba i Mira roditelji. Pošto ju je čuvalo obezbeđenje, često se noću iskradala iz kuće da je niko ne vidi kako bi bila sa mnom. Uvek sam je ispred čekao u kolima, pa bismo zajedno otišli kod mene kući. Molio sam je da ne idemo kod mene jer ako moji saznaju ko je ona, dobiće fras. Rekla mi je: ‘Ne brini, staviću periku i neće me provaliti.'“

Marija Milosevic
Marija Milošević Foto:EPA PHOTO EPA/SLOBODAN PIKULA

Jednom prilikom je Marija demonstrirala svoju moć, doduše, na prilično bezazlen način.

„Ugovorio sam tezgu za 8.000 maraka, a Marija je želela da te večeri budem sa njom. Ponudila mi je 10.000 maraka da ne odem na nastup. Pomislio sam da će organizovati žurku i da će me isplatiti od prodaje ulaznica. Međutim, na zabavi smo bili samo ona, obezbeđenje i ja. Na kraju večeri mi je dala novac u koverti. To je bio jedan jedini put kad sam uzeo pare od nje“, prisetio se Gavrilović u ispovesti za „Informer“, prenosi „Mondo“.

BONUS VIDEO: ISPOVEST „Vidim da je danas u Srbiji sasvim normalno da se preko veza otimaju deca majkama“: Sindi o frapantnim detaljima dugogodišnje borbe za starateljstvo

Komentari

Svi komentari (9)