Foto:printscreen/RTS

Slobodan Stefanović našoj publici je možda najpoznatiji po ulozi telohranitelja Bojka u seriji "Stižu dolari".

Bojko je radio za Guštera, kog je u seriji tumačio Danilo Lazović, a kasnije smo imali priliku da ga gledamo u još nekim ostvarenjima.

Slobodan je 2000. godine snimio svoj prvi film „Ona voli Zvezdu“, a gledali smo ga i u ostvarenjima „Andrija i Anđelka“, „Ljubav i mržnja“, „Ljubav, navika, panika“, „Bela lađa“, „Istine i laži“, Sinđelići“, „Junaci našeg doba“, „Beležnica profesora Miškovića“, „Radio Mileva“ i drugim.

PROČITAJTE JOŠ:

Pored toga, ima i uspešnu pozorišnu karijeru i jedan je od vodećih glumaca mjuzikla u Srbiji i prvak Pozorišta na Terazijama. Pored glume, bavi se i kulinarstvom, čak ima i svoju kultnu emisiju „Mr Kitchen“, gde redovno nudi ideje i savete o ishrani.

On je jednom prilikom otkrio i kako mu se javila želja za kuvanjem.

„Došla je s početkom samostalnog života. Kada se odvojimo od porodične kuhinje i krenemo svojim putem, logično je da svi pomalo počnemo da kuvamo. Kroz različita putovanja po svetu, zaljubio sam se i u internacionalnu kuhinju koju često predstavljam u svojoj emisiji. Međutim, jedina hrana koja odiše emocijom jeste domaća, srpska hrana, ona koju su nam spremale naše bake i majke. Trudim se da oživim stara srpska jela i sačuvam ih od zaborava“, izjavio je on za „Kurir“.

Istakao je i da ga najveći broj ljudi pamti upravo po ulozi u seriji „Stižu dolari“.

View this post on Instagram

A post shared by milos luzanin (@milosluz)

„Bojko je bio lik zbog koga sam dugo na ulici slušao: ‘Eno Bojka!’ Od tada je prošlo mnogo godina, mnogo uloga, sada više i ne ličim na onog starog Slobu sa početka karijere koji je nosio smešne šiške i bio 15 kilograma lakši. Svako vreme nosi svoje i ništa ne bih menjao. Sve je onako kako treba da bude“, ispričao je Stefanović.

Slobodan se poslednjih godina dosta promenio, te je sada ćelav i ima bradu, ali i izvajanu figuru, pa je i dalje tiha patnja mnogih žena.

BONUS VIDEO: ISPOVEST: „Mi nikada nećemo biti Holivud“: Poznati glumac otkriva kako zapravo izgleda život na Kosovu i koliko jedan srpski glumac može da zaradi

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar