Glumica je otvoreno progovorila o svim temama koje interesuju javnost.

Mirka Vasiljevic važi za jednu od najlepših glumica na našoj javnoj sceni. Ona je svoju karijeru još kao maloletna započela u filmu „Mi nismo anđeli“, a ubrzo je usledila i ulogu u seriji „Ljubav, navika i panika“ koja se i danas pamti i prepričava.

PROČITAJTE JOŠ:

Glumica se u velikom intervjuu za portal Nova.rs prisetila početka svoje karijere, ali i početka veze sa fudbalerom Vujadinom Savićem.

Godinu dana posle četvrtog porođaja, Mirka je vitka i lepša nego ikada, a sada je za naš portal progovorila o detaljima iz svog braka.

Mirka Vasiljević Foto:Zoran Lončarević/Nova.rs

Takođe nam je ispričala kako izgleda jedan njen dan sa četvoro dece.

„“Zavisi od dana do dana, ‘mama’ se najviše čuje u kući, ako je to radna nedelja deca ustaju i idu u školu, a beba i ja ostajemo kod kuće. Tu uvek ima posla, utegni, zategni, skloni, operi, namesti i tako dalje. Beba ima svoj ritam kada spava, jede, budi se. Kada deca dođu iz škole, onda završavamo njihove obaveze, a bebu kao ranac stavim na leđa, ali dobro, to je njen način odrastanja i možda će ovako brže da odraste. Budemo kod kuće dok oni ne dođu i onda kreću obaveze, jedan trening, drugi, treći, šta je bilo u školi, da li treba da se uči za test, zašto nisi ovde, jesi li čuo, dvadeset puta sam ti rekla i tako dalje. Moram da se pohvalim da su mi deca samostalna, ako ja ne stignem nešto oni umeju da spreme večeru, odu do prodavnice, odu autobusom na drugi kraj grada, mogu da pričuvaju sestru i tako, a ako mogu da izbegnu sve to, oni, naravno, izbegnu. Trenutno sam na snimanju po dvanest sati dnevno, šest dana u nedelji.“

Šta je sve Mirka ispričala i kako sada teče njen karijera, pogledajte u videu koji se nalazi iznad teksta.

BONUS VIDEO: Glumica Mirka Vasiljević odgovarala je na pitanja tviteraša

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar