Lepa Brena kaže za sebe da je odličan vozač.

Popularna pevačica decenijama je na vrhu naše muzičke scene, a ove godine kosristila je maksimalno za uživanje, ali i za isprobavanje različitih stvari.

PROČITAJTE JOŠ:

Kako Brena za sebe kaže, oduvek je imala avanturističi duh i volela adrenalin.

Za sebe uvek bira luksuzne automobile i tvrdi da je veoma stabilan vozač, te da joj je automobil druga kuća. Međutim, popularna pevačica priznala je da je znala da vozi i 250 kilometara na sat.

„Ovde kod nas na Balkanu uvek moraš muškarcima dati prednost, jer pametniji popušta. Smatram da sam jako dobar i stabilan vozač, vozim po pravilima. Nikada nisam vozila pod dejstvom alkohola, poštujem red, osim ponekad. Vozila sam nekada i brzo, pogotovo kada dođu ovi novi automobili, pa onda probam da vidim da li idu 250 ili 260 kilometara na čas. Volim brzinu, ali volim i sigurnost, pošto je auto moja druga kuća“, rekla je Brena.

„Provela sam deset godina u autobusu, tu sam spavala, jela i pila sa 30 momaka i ljudi koji su putovali i radili sa mnom, a nakon toga smo malo više počeli da putujemo avionom, pa tek onda luksuznim autombilima. Danas auto meni predstavlja drugi dom“, ispričala je pevačica, pa je otkrila je da je vozila gliser, jahtu, autobus, čak i avion, ali i da je kapetan njenog prvog broda imao poseban zahtev od nje.

„Probala sam da vozim veliki gliser, mali… Vozila sam jahtu, pa čak i mali avion kada sam snimala film ‘Hajde da se volimo 2’. Ne treba baš sve znati, ali pametan čovek sve u životu nauči, sve je stvar prakse, ništa nije teško. Naime, mi kada smo kupili naš prvi brod, zahtev od kapetana broda, od našeg skipera, bio je da svako od nas zna da vozi, da baci bove, doda pancir. Nisam nikada bila na brodu da ležim i da reklamiram kupaći kostim, igram i ispijam šampanjac. To su bili naši brodovi i morala sam sve da znam i da pazim, jer imam decu. Treba biti pažljiv, jer uvek imaš nekoga ko je popio malo više ili ga je udarila sunčanica, pa treba sve znati“, rekla je Brena i dodala:

„Ja lično mislim da pametan muškarac voli kraj sebe da ima sposebnu ženu za mnogo toga, a ako nije sposobna, onda se unajmi neki vozač. Nikad nisam volela atagonizam između muškaraca i žena, ali ako on radi nešto bolje, onda on treba da radi, a ako ja znam, onda meni treba da prepusti. U mojoj kući, ja najbolje pevam.“

Kao sportski tip i ljubitelj u ekstremnih sportova, Lepa Brena je lomila levu nogu i obe ruke, čak dva puta, a ovo iskustvo bilo joj je veoma značajno, pa je „malo došla pameti“, te sada manje eksperimentiše.

Šta je sve Lepa Brena rekla o ekstremnim sportovima, poslušajte u videu.

BONUS VIDEO: Lepa Brena o porodici, karijeri, putovanjima…

Komentari

Svi komentari (0)