Foto: Printscreen

Savladao je problem, a onda je usledio šok.

„Zona Zamfirova“ jedan je od naših najgledanijih filmova, a glavne uloge u njemu imali su Vojin Ćetković i Katarina Radivojević.

PROČITAJTE JOŠ:

Kako je sam Vojin ispričao u jednoj emisiji, za tu ulogu morao je prilično da se pomuči, budući da je bio veliki problem to što nije znao da igra kolo.

„Šotra je u scenariju napisao za Maneta: ‘Vidi ovog, ovaj je pravi majstor kako igra’. Ja mu kažem: ‘Dobro, Šotra, kako ću ja ovo da odglumim?’, a on mi odgovara: ‘Idi na folklor’. I tako sam svake večeri išao na časove i to kod nekog badže koji mi je dodelio da vežbam komplikovano, starinsko kolo“, rekao je Ćetković u jednoj emisiji.

Foto:printscreen/youtube/domaci filmovi

„Onda dođem posle 10 dana na snimanje i Šotra me pita: ‘Jesi li uvežbao kolo?’, a ja kažem: ‘Jesam’. Zatim Nikoli Đuričku i ostalima objasni šta treba da rade, i oni za 15 sekundi odigraju ono što sam ja 10 dana vežbao. Kažem sebi: ‘Nema veze, sada ću da pokid’. I krene snimanje, i ja odigram“, nastavio je glumac priču.

„Odem do Šotre i kažem mu: ‘Daj mi da vidim kako sam odradio scenu’. On premota snimak i ja shvatim da je me je snimao do grudi. Kaže mu: ‘Jesi li lud? Svakog dana snimam 12 sati, nekada i više, a posle toga idem na folklor. Ne znam gde sam, budim se u pet ujutru a ti mi ne snimiš noge’. Na to će on: ‘Ajde, bogati, videlo bi se da ne znaš, ovako se vidi da znaš“, zaključio je Vojin u emisiji.

BONUS VIDEO: Andrija Kuzmanović o ulozi u filmu Zlatni dečko

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.