Lidija Skrinjik-Arćeri, Đanluiđi Arćeri Foto: Privatna arhiva

Nekadašnja voditeljka Lidija Skrinjik-Arćeri godinama je bila prepoznatljivo lice "Grand produkcije", ali se nakon udaje za svog sadašnjeg supruga, italijanskog grofa, potpuno povukla iz javnosti i napustila Srbiju.

Supruga je upoznala preko interneta, a danas su u skladnom braku.

PROČITAJTE JOŠ:

Ubrzo nakon udaje povukla se iz medija, odselila iz Srbije, a na društvenim mrežama ima zajednički profil sa suprugom i zove se Gianluigi E Lidija Archieri.

Lidija je svojevremeno  otkrila i kako se između nje i italijanskog grofa rodila ljubav, a sve je počelo sasvim slučajno.

„U moje vreme nije bilo ‘Fejsbuk’, ali je istina da smo se upoznali putem ‘nove tehnologije’. Bio je to neki čet, ne znam više ni koji, a ja sam želela da sa nekim komuniciram na italijanskom. Od mnoštva tih ljudi, upoznala sam i mog sadašnjeg supruga. I tako je krenulo, on meni reč, ja njemu reč i eto, danas smo u braku“, rekla je Lidija i nastavila:

„On ima sina iz prvog braka koji je sličnih godina kao i moja deca. Super se slažu, slatki su skroz. Upoznavanje je trajalo tri i po godine i rešili smo da se venčamo. Generalno, ni njemu ni meni to nije trebalo jer oboje imamo brak iza sebe, i taj papir kao papir ne znači mnogo, ali da bismo mogli da rešimo neku papirologiju odlučili smo se na taj korak“, istakla je ona za domaće medije.

BONUS VIDEO: Ruben Papian – Voditeljka odbrusila gostu – Ja sam Sanja a ne Maja