Viki Miljković i Dragan Tašković Taške Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Violeta Viki Miljković i njen suprug harmonikaš Dragan Tašković Taške već neko vreme se uspešno bave poslom sa nekretninama.

Zbog toga su često na relaciji Srbija – Turska, a kako piše „Kurir“, sada planiraju da se skuće i u Istanbulu.

PROČITAJTE JOŠ:

Kako je izvor pomenutog medija rekao, tamo nekretnine nisu nimalo jeftine, a estradni par je „pikirao“ jednu u elitnom delu grada u kom živi i pevačica Emina Jahović. Kako se navodi, cena nekretnine je oko 500.000 evra, a Viki uveliko uči i turski jezik.

Emina Jahović Foto:Antonio Ahel/ATAImages

I sama pevačica je jednom prilikom rekla da na svakih 15 dana ona ili njen suprug moraju da putuju u Tursku, a čini se da im je dosadilo da borave po hotelima i smeštajima, te su se odlučili da kupe sebi stan ili kuću.

Podsećamo, Violeti se ideja o poslu sa nekretninama javila tokom pandemijde koronavirusa i karantina, te su se ona i Taške „bacili na posao“.

“Taške i Viki su došli na ideju da otvore svoju agenciju koja bi se bavila prodajom nekretnina, ali i njihovim uređenjem. Kada je radila svoj stan, Viki je dosta salona obišla, ali su njene ideje i njen pečat stavljeni na sve od poda do plafona u stanu. Mnogo voli da radi na uređenju, pa su otvorili agenciju gde kupcima traže i nude stanove iz svoje ponude, a onda im prodaju sređene cakum-pakum,” rekao je ranije izvor za „Star“.

Violeta Viki Miljković Foto:Nemanja Jovanović/Nova.rs

U Beogradu je otvorila firmu koja se bavi prodajom luksuznih nekretnina u Beogradu na vodi i drugim ekskluzivnim lokacijama u prestonici, kao i u Dubaiju. Nešto kasnije je obelodanjeno da im se biznis proširio na inostranstvo.

Svoja sedišta Viki ima i u Americi, tačnije u Čikagu, Floridi i na Karibima, a onda je otkrila da je posao proširila i na Tursku.

„Nekretnine idu fantastično, otvorili smo firmu i u Istanbulu, tu nam je kancelarija za dizajn, tamo imamo dosta zaposlenih, tu su arhitekte i drugi stručnjaci koji se bave uređenjem. Imamo i ljude koji se bave prodajom nekretnina u Antaliji, Alanji i Bodrumu. Što se tiče naše firme u Beogradu, ona prodaje nekretnine u Dubaiju i u ekskluzivnim delovima naše prestonice, kao što je Beograd na vodi. U pitanju su luksuzne nekretnine“, rekla je pevačica.

BONUS VIDEO: „Alkohol mi je mutio mozak i pretio da mi uništi život“: Kako su Viki Miljković i njen muž Zvezdu Granda izvukli iz kandži poroka