Milan Topalović Topalko, Aleksandar Vučić Foto: Antonio Ahel/ATAImages; TANJUG/ MARKO ĐOKOVIĆ/bs

Pevač Milan Topalović Toplako našao se na udaru predsednika Srbije Aleksandra Vučića i Srpske napredne stranke, nakon što je pre oko mesec dana izrazio svoje nezadovoljstvo jer je prekinut program "Šarenice", kako bi se Vučić vanredno uključio u program.

Topalko je sada na Instagramu objavio da mu je zbog Srpske napredne stranke zabranjeno da peva, a objavio je i specifičnu rečenicu koju je izgovorio predsednik Srbije.

„Suština je da radite svoj posao, da volite svoju zemlju i da ostvarite rezultate“, rekao je Vučić.

Topalko je na to uzvratio.

„Ja sam se za svoju zemlju i borio, i to za vreme bombardovanja pre 25 godina kao redovan vojnik. A svoj posao sam radio dok me kordinatori SNS-a nisu zabranili, šta je onda suština?“, napisao je Topalko.

Potom je podelio i fotografije iz vojske.

„Ostavio sam svoju ćerku od godinu i po dana sa majkom kod kuće da bih branio svoju zemlju od NATO bombardovanja. Država me nije pitala imaju li od čega da žive dok ja nisam tu. Ja sam se vratio kući, ali mnogi nisu. I posle toliko godina trtom-date i zavađate narod. I umesto da gradite zemlju na kvalitetu, vi pravite rijaliti program“, rekao je Toplako.

Foto: Printscreen – Instagram

Potom je objavio još jednu fotogradiju iz vojske na kojoj peva.

„U pauzi između bombardovanja, ali sam pevao“, dodao je Toplako.

Foto: Printscreen – Instagram

Topalko je u martu bio i gost emisije „24 minuta“ sa Zoranom Kesićem.

On je u emisiji kod Zorana Kesića rekao da oseća pritisak, kao i da mu otkazuju nastupe od kako je objavio stori na Instagramu u kom je kritikovao svakodnevno pojavljivanje predsednika Srbije na televiziji.

Foto: Printscreen – Instagram

„Trebalo je za 8. mart da pevam u jednom objektu gde sam inače pevao mnogo puta, ali mi je to otkazano zato što ili ljudi ne žele da dovedu sebe u neprilike kao vlasnici ili su bila javna preduzeća koja su tu slavila praznik 8. mart pa im je neko rekao da ja ne mogu kao tako okarakterisan da im pevam“, rekao je Topalko.

PROČITAJTE JOŠ

Pre toga je uputio kritike Aleksandru Vučiću na Instagramu.

„I dođe čovek koji je 24/7 na svim televizijama i prekine mi emisiju jer ima nešto važno da kaže… što sam čuo jedno 23453244323 puta… Nije moglo da sačeka makar da se završi emisija koja je mnogo lepa. Neka mu neko kaže da otvori svoj kanal, pa ko voli i hoće da ga gleda – neka gleda“ napisao je pevač na svom Instagramu.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare