Marija Petronijević Foto: VALERY HACHE / AFP / Profimedia

Ako ste mislili da glumce prati isključivo sjaj, slava i glamur - Marija Petronijević je tu da vas demantuje lajvom iz tora sa ovcama.

Marija Petronijević porodila se krajem oktobra i na svet donela dečaka. Ona se već neko vreme povukla iz javnosti i trenutno se bavi stočarstvom i poljoprivredom u rodnoj Visibabi.

Za razliku od svojiih koleginica, Petronijević je upečatljiva i po tome što objavljuje momente i fotografije sa farme, a manje svoje selfije.

PROČITAJTE JOŠ

Nedavno je sa svojim pratiocima opisala jedan ne tako prijatan i lep trenutak.

„Ove zime je bilo problema. Vakcina koja je trebalo da spreči klostridiju se nije primila, ili nije bila ispravna, to ćemo naknando utvrditi. Proizvođač nadstrešnica nije računao da prvi sneg može da ih sruši, pored toga što je imao višemesečno kašnje sa istim. Vodovod je kasnio sa uvođnjem vode, dva meseca. Korona je sprečavala saradnike da rade posao blagovremeno, i sve to je kao rezultat dalo gubitak dela stada. Nadam se da je sa tim stalo“, napisala je ona.

„Ovce se prihranjuju sa oko 3 kilograma sena dnevno, i sa oko 600-800 grama koncentrovane hrane, koju čine kukuruz, sojina sačma ili pogača, pšenica… Klijalište, koje bi trebalo da obezbedi ishranu ovaca klicama, biće stavljeno u funkciju za oko mesec dana! Idem dalje, kako svima, tako i meni…“, dodala je glumica.

Marija je iznenadila svoje pratioce tako što se uključila lajv ni manje ni više nego iz tora sa ovcama. U prvom planu bile su ovce.

BONUS VIDEO: HPV vakcina konačno besplatna!

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar