Foto:E-Stock

Sloboda Mićalović i Ivan Bosiljčić treći put našli su se zajedno pred kamerama kao ljubavni par u filmu "Jorgovani", a video u kojem pevaju hit Dina Merlina i Vesne Zmijanac pod ovim imenom postao je hit na društvenim mrežama.

Sloboda Mićalović i Ivan Bosiljčić glume ljubavni par u novoj romantičnoj komediji pod nazivom “Jorgovani”, scenariste Davida Jakovljevića i reditelja Siniše Cvetića.

PROČITAJTE JOŠ:

Na društvenim mrežama postao je viralan snimak u kojem ovo dvoje glumaca peva hit „Jorgovani“, koji su otpevali Vesna Zmijanac i Dino Merlin.

U ovoj sceni izdvojenoj iz pomenutog filma dvoje glumaca dočaralo je emotivnu scenu u kafani koja doživljava vrhunac u trenutku kada Ivan Bosiljčić kaže: „Tišina, sad malo ona.“

Sloboda MIćalović i Ivan Bosiljčić u ovom ostvarenju našli su se ponovo zajedno u kadru posle 15 godina u glavnim ulogama. Poznato je da su popularni glumac i glumica već dva puta igrali ljubavni par. Naime, prvi put su dočarali emotivnu ljubavnu priču u filmu „Ranjeni orao“, a zatim i u seriji „Nepobedivo srce“, a film „Jorgovani“ biće njihova treća zajednička saradnja.

Poznato je da su Sloboda i Ivan privatno dobri prijatelji.

Međutim, ovo nije prvi put da se poznati glumci koji su u privatnom životu vrlo bliski, nađu zajedno pred kamerama u ljubavnim, prisnim scenama i kadrovima punim strasti.

Naime, i suprug Slobode Mićalović, Vojin Ćetković odglumio je strastvene scene sa koleginicom i kumom Natašom Ninković u seriji „Kalkanski krugovi“ koja je sa emitovanjem počela 2021. godine. Glumci su završili u krevetu, a kadrovi koje su snimili privukli su veliku pažnju.

Nataša Ninković u seriji tumači lik Vere, samohrane majke.

„Vera je usamljena žena, koja je prerano odustala od sebe, od svojih snova i ambicija i koja nije iskoristila svoje potencijale, ali u njen život ulazi stara ljubav“, rekla je Nataša Ninković jednom prilikom o ovom ostvarenju i liku koji tumači, kako je preneo „Kurir„.

„Serija ‘Kalkanski krugovi’ je porodična drama koja prati sve porodice, njihove sukobe još deceniju unazad. Krije u sebi dosta tajni, dosta ljubavnih priča, sa elementima trilera. Jako je dobro snimljena i izrežirana“, dodala je Nataša u emisiji „Beogradska hronika“.

Nataša Ninković i Vojin Ćetković poznaju se još od FDU, gde su studirali u istoj klasi. Tada su se i sprijateljili, a kasnije je Nataša zajedno s Nikolom Đuričkom, kumovala na venčanju Vojina i Slobode Mićalović. Posle je Ćetković bio kum Natašinim sinovima Luki i Matiji.

BONUS VIDEO: Sloboda Mićalović dobila mural u Beogradu: Zanimljivi motivi oduševili su glumicu FOTO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar