Najpopularnija voditeljka devedesetih i početkom dvehiljaditih, Sani Armani, se na vrhuncu svoje popularnosti povukla sa scene.

Bivša voditeljka se 2012. godine povukla sa malih ekrana i počela da se bavi produkcijom, a onda ju je put naveo u Los Anđeles gde i danas živi i radi.

PROČITAJTE JOŠ:

Za emisiju „Ispovest“ autora i voditelja Nemanje Vasiljevića, Sani ekskluzivno otkriva gde je bila sve ove godine, čime se bavila, kako je podnela razvod, ali i na koji način je odgajala sina.

„Moj sin nije bio svestan moje popularnosti, mi smo njemu mama i tata bili, sada jeste. U njegovom vaspitanju to se nikada nije forsiralo, niti se gledao Pink u kući, smatram da deca dok su u razvoju treba da im se prilagodi sadržaj. Jedno je kada si tinejdžer, pa imaš mogućnost da odeš na ovaj koncert ili onaj, ali sam bila mišljenja, da ja kao majka treba da mu plasiram program za koji mislim da je za njegov uzrast – nema šta on da bira.“

Sandra Drašković Foto:Zoran Lončarević/Nova.rs

Celu ispovest Sani Armani pogledajte klikom OVDE.

Emisiju Ispovest autora i voditelja Nemanje Vasiljevića pratite svake nedelje od 20 časova na portalu i Jutjub kanalu Nova.rs.

BONUS VIDEO: EKSKLUZIVNA ISPOVEST „Na Pinku je ocena Milice Mitrović uvek krajnja, plašila sam se često – samo da ne vidim poziv“: Sani Armani posle 12 godina otkriva zašto je otišla sa Pinka

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare